Libnet.ro
UNICEF

19:16

Curs BNR, 23-24 martie: Leul castiga teren in fata euro, dar nu si dolarul

Playtech Playtech,
Curs BNR, 23-24 martie: Leul castiga teren in fata euro, dar nu si dolarul

Noul curs valutar afisat de BNR da motive de bucurie pentru cei cu rate in euro, dar nu si pentru cei cu valuta in dolari. Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat noul curs valutar pentru. continuă pe Playtech

Curs BNR: Leul castiga teren in fata euro. Ce se intampla cu dolarul american

Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat noul curs valutar pentru week-end-ul 23-24 martie 2019. Leul a castigat teren in fata monedei euro, dar s-a depreciat fata de dolarul american. Lira sterlina si francul elvetian au inregistrat o usoara crestere fata de ziua precedenta. Lira sterlina este moneda cu cea mai mare crestere +0,0325 lei), [] .

Curs BNR azi, 21 martie. Ce se intampla cu valuta la casele de schimb valutar

Banca Nationala a Romaniei a afisat noul curs valutar pentru data de 21 martie. Principalele monede internationale au inregistrat o crestere usoara, in timp ce lira sterlina este in scadere cu 0. 0151 lei. Din pacate, acest curs BNR ne arata ca leul s-a depreciat din nou fata de moneda euro, dolar si franc elvetian, dar [] .

Curs BNR, 20 martie: cat costa euro cu noul curs valutar

Acest curs valutar pentru 20 martie nu este unul prea bun, deoarece toate monedele principale sunt in crestere. Acest curs BNR ne arata ca, din pacate, leul s-a depreciat in fata tuturor.

Curs valutar BNR astazi, 22 martie: leul continua sa se aprecieze in fata euro

Leul a continuat sa se aprecieze vineri in fata monedei unice europene, in acelasi ritm cu ziua precedenta, insa a revenit pe scadere in raport cu dolarul american, din cauza cresterii monedei americane pe plan extern in fata euro.

Curs valutar BNR astazi, 21 martie: leul creste fata de euro si dolar

Leul s-a intarit, joi, in raport cu principalele valute. Cursul de schimb leu/euro a scazut cu aproximativ jumatate de ban iar cotatia fata de dolarul american a scazut cu aproape doi bani de la o zi la alta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )