Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dacia pe GPL: ce trebuie sa stii inainte sa treci la cel mai ieftin carburant

Playtech Playtech,
Dacia pe GPL: ce trebuie sa stii inainte sa treci la cel mai ieftin carburant

Dacia pe GPL este o optiune viabila daca te-ai saturat sa golesti portofelul de fiecare data cand realimentezi cu benzina sau motorina. Daca si tu vrei sa treci Dacia sau alta masina. continuă pe Playtech

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 FEBRUARIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere de 2,78%, in raport cu moneda euro, in intervalul 7 - 14 februarie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a consemnat o crestere de 0,74%, in perioada mentionata.

Cel mai tanar psiholog din lume a terminat la sapte ani liceul

O fetita si-a obtinut la varsta de 13 licenta in psihologie devenind astfel cel mai tanar psiholog din lume. Acum, la varsta de 17 ani ea a devenit si cea mai tanara persoana inscrisa la un program de master la Harvard din ultimii 100 de ani. Dafne Almazan Anayaa devenit cel mai tanar psiholog din [] .

HOROSCOP saptamana 18-24 februarie 2019. Vine cel mai mare eveniment al lunii februarie si e o data la 50 ani!

Iata horoscopul saptamanal 18-24 februarie 2019 ; vin cele mai importante evenimente astrale ale lunii februarie, cele ce vor schimba total energia si vibratia activa a tuturor. De departe, cel mai mare.

Cel mai rapid tren din India s-a stricat imediat dupa inaugurare

Cel mai rapid tren din India s-a strucat dupa prima sa calatorie, la o zi dupa ce a fost inaugurat de premierul Narendra Modi. Trenul de mare viteza de productie indiana - Vande Bharat Express - se intorcea.

Cel mai rapid tren din India s-a stricat imediat dupa inaugurare. Autoritatile dau vina pe vaci

Cel mai rapid tren din India s-a strucat dupa prima sa calatorie, la o zi dupa ce a fost inaugurat de premierul Narendra Modi.

VIDEO Simona Halep, cel mai frumos punct al turneului de la Doha - Romnca a ocupat patru locuri ntr-un top 10 al celor mai spectaculoase lovituri

Simona Halep a pierdut finala de la Doha 6-3, 4-6, 3-6 cu Elise Mertens), dar se poate lauda cu cel mai frumos punct castigat in acest turneu. De altfel, romanca a ocupat patru pozitii intr-un TOP 10 al celor mai spectaculoase lovituri reusite in Qatar. Pe primul loc, WTA a ales un punct bifat de Halep in sferturile de finala cu Julia Goerges.

Cel mai mare centru de refugiati din Romania ar urma sa se construiasca la Crevedia, langa ferma de pui. Viceprimar: E pamflet deocamdata

Romania ar putea avea un nou centru de refugiati. De data aceasta se vorbeste de un centru care va putea gazdui pana la 500 de oameni, fiind, astfel, cel mai mare din tara. Acesta s-ar putea construi la Crevedia, langa fermele Avicola Crevedia.

Descoperiti. Cel mai mare cutremur din justitie se vrea ascuns. Ce spune avocatul poporului

Andreea Sava a vorbit la emisunea Descoperiti despre cel mai mare cutremur din justitie se vrea ascuns. Daca nu ar fi fost turul televizat al Laurei Codruta Kovesi si punerea sub acuzare la care cu.

Tariceanu, declaratie despre Kovesi: Cred ca cel mai grav lucru este coruptia de putere

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca in ceea ce o priveste pe fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi cel mai grav lucru este coruptia de putere, insemnand nesocotirea principiilor de.

VIDEO: Ce atacant din Liga 1 suteaza la vinclu cel mai bine? Rusescu nu stie sa traga la poarta!

Episodul al cincilea din serialul Fotbalist de Romania, cel care in cadrul unui conceput unic il va desemna la final pe cel mai bun jucator din Liga 1 Betano, a ajuns la Episodul 5. Dupa examenul de la Astra din prima parte a episodului, in cea de-a doua ntra in scena atacantii din campionat, cate unul din partea fiecarui club. Privindu-i pe toti, sare in ochi faptul ca Raul Rusescu habar nu are sa suteze la poarta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )