Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dacia Mini, masina care sigur te-ar scoate din aglomeratie

Playtech Playtech,
Dacia Mini, masina care sigur te-ar scoate din aglomeratie

Dacia Mini ar putea fi o masina ideala pentru aglomeratie, cu ajutorul careia ai putea gasi si locuri de parcare mult mai usor decat in mod normal. in Romania, mai toata lumea simte nevoia sa isi cumpere o masina, chiar daca nu e neaparat cea mai buna investitie care poate fi facuta. Mai ales cand []. continuă pe Playtech

Dacia Logan de lux, masina care sigur te-ar impresiona

Dacia Logan de Lux este conceptul virtual al unui specialist in grafica 3D. Modelul nu exista in realitate, dar daca ar fi produs in serie, ai avea alta parere despre Dacia. De cand au patruns pe piata din Romania tot mai multe marci si modele de masini, Dacia a inceput sa fie privita cu o [].

Consiliul Concurentei despre modificarile propuse la Legea taximetriei care ar putea scoate din piata Star Taxi, Clever Taxi, Uber: Dezvoltarea unor astfel de aplicatii contribuie la cresterea gradului de concurenta n piata

Consiliul Concurentei propune Guvernului sa nu scoata de pe piata aplicatiile complementare serviciilor de taximetrie Star Taxi si Clever Taxi) si servicii gen Uber sau Taxify, cerand executivului sa completeze proiectul de lege cu prevederi in acest sens, specifice acestor servicii. Reamintim ca printr-un proiect de Ordonanta propus de Guvern, aplicatiile ar putea fi scoase din piata sau transformate in dispecerate, iar servicii ca Uber si Taxify transformate in companii de taxi, ceea ce nu are nicio legatura cu natura acestora.

O poveste din istorie de care sigur nu stiai! Au plecat 80 la razboi, s-au intors 81 - Care a fost de fapt adevarul

Poate parea o simpla anecdota, insa nu este chiar asa. Una dintre povestile amuzante ale istoriei spune ca la ultimul conflict armat la care a participat, Liechtenstein a trimis 80 de soldati. Din razb.

Iohannis: Tocmai am codus noul Duster si pot sa va spun ca e o masina care-mi place. Cum raspunde la intrebarea: V-ati cumpara un Duster?

Presedintele Klaus Iohannis a condus noul Duster si s-a aratat incantat de masina. intrebat daca si-ar cumpara un Duster, seful statului a raspuns: Da, merita evaluata aceasta optiune. Klaus Iohannis a evitat sa mai discute despre guvernarea PSD.

Povestea victimei care s-a urcat din intamplare in microbuzul mortii din Ungaria

Cat a invatat Romania din tragedia care a lasat optsprezece copii orfani, in Mures? Prea putin. O demonstreaza, in fiecare minut, soferii care intra in direct pe Facebook, la volan, punand in pericol.

Admitere nvatamnt dual 2018 Care sunt scolile duale din Bucuresti la care elevii de clasa a VIII-a se pot nscrie si obtine o bursa de 400 lei lunar

Elevii de clasa a VIII-a din Bucuresti care vor sa invete o meserie dupa terminarea gimnaziului pot sa se inscrie la 3 scoli duale. Ei pot sa aleaga intre urmatoarele specializari: ospatar, instalator si vanzator, pe care le urmeaza la Colegiul Tehnic Dinicu Golescu, la Colegiul Tehnic Mihai Bravu sau la Colegiul Economic Costin C. Kiritescu, cu practica la companii private. Scoala duala este de 3 ani, timp in care fiecare elev primeste o bursa lunara de cel putin 400 de lei. La final, tinerii primesc un certificat de calificare profesionala recunoscut in Uniunea Europeana, deci cu care se pot angaja oriunde.

Noi informatii socante despre soferul care a provocat tragedia din Ungaria

Au aparut noi informatii despre soferul care a porvocat tragedia din Ungaria, in care noua romani si-au pierdut viata. Petru Kalau a mai avut doua accidente grave, unul anul trecut cand a accidentat o.

CCR dezbate astazi sesizarea presedintelui Iohannis privind legea prin care Monitorul Oficial trece din nou n subordinea Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala analizeaza miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra proiectului pentru modificarea Legii nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial, care prevede ca acesta sa revina sub autoritatea Camerei Deputatilor, informeaza News. ro. Printre motivele sesizarii se arata faptul ca autoritatea asupa Monitorului Oficial este exercitata de catre secretarul general al Camerei sau de catre Biroul permanent, iar Camera Deputatilor nu exercita niciun fel de control.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )