Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dacia Sandero 2019 apare in imagini si va fi masina pe care ti-o vei dori. Cu ce noutati ar veni noul model

Playtech Playtech,
Dacia Sandero 2019 apare in imagini si va fi masina pe care ti-o vei dori. Cu ce noutati ar veni noul model

Dacia intentioneaza sa lanseze si a treia generatie Sandero, intrucat primele s-au bucurat de popularitate, atat in Romania, cat si in restul Europei. O revista franceza a publicat deja un posibil design al viitoarei Dacia Sandero. Daca romanilor le-ar placea mai mult masinile cu consum redus de carburant si cu dimensiuni medii, mult mai potrivite [] . continuă pe Playtech

Noua Dacia Sandero apare in imagini si va fi masina pe care ti-o vei dori. Cat de mult progreseaza masina romaneasca

Dacia intentioneaza sa lanseze si a treia generatie Sandero, intrucat primele s-au bucurat de popularitate, atat in Romania, cat si in restul Europei. O revista franceza a publicat deja un posibil design al viitoarei Dacia Sandero. Daca romanilor le-ar placea mai mult masinile cu consum redus de carburant si cu dimensiuni medii, mult mai potrivite [] .

DOCUMENT Fiscalitate 2019 / Principalele 10 modificari care vor intra n vigoare de anul viitor

Anul 2019 vine cu noi modificari in materie de fiscalitate. Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a anuntat miercuri, intr-o conferinta, ca a lucrat in Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor la modificarea unei ordonante prin care se introduc mai multe elemente in materie de fiscalitate, precum clasificarea firmelor. HotNews. ro a obtinut lista modificarilor care vor avea loc si care au fost adoptate de comisie. De asemenea, este foarte posibil ca aceastea sa fie adoptate saptamana viitoare in Plenul Camerei Deputatilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )