Libnet.ro
UNICEF

10:46

Dan Cruceru a facut anuntul chiar inainte de prima editie Survivor Romania. Ce a declarat prezentatorul

Playtech Playtech,
Dan Cruceru a facut anuntul chiar inainte de prima editie Survivor Romania. Ce a declarat prezentatorul

Survivor Romania 2020 incepe astazi, 18 ianuarie, ora 20:00, la Kanal D. Dan Cruceru, prezentatorul reality-show-ului a facut declaratii pe Instagram cu doar cateva ore inainte de prima editie. Dan Cruceru a facut anuntul chiar inainte de prima editie Survivor Romania Dragii mei, va anunt ca ce se intampla aici este absolut senzational. Nu ati . continuă pe Playtech

PRO TV a facut anuntul despre Romanii au Talent. Sezonul 10 e aproape! Ce fac Pavel Bartos si Smiley

127775; U N 127775; 10 127775; P E R F E C T127775; este motto-ul emisiunii concurs Romanii au Talent. Noul sezon este aproape, iar indeplinirea visului unui om ce va deveni marele castigator este si mai aproape. intre timp, ce face amuzantul cuplul de prezentatori Pavel Bartos si Smiley? PRO TV a facut .

Motivul pentru care Romania isi muta ambasada de la Bagdad. Autoritatile au facut anuntul

Ambasada Romaniei de la Bagdad va fi relocata, dupa cum au anuntat, miercuri, autoritatile. Vestea a fost una care a venit in cadrul sedintei comune a Comisiilor pentru Politica externa si Aparare, din Senat. Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, alaturi de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au dezvaluit si motivul unei astfel de decizii. Motivul pentru .

Anunt de ULTIM MOMENT despre PENSII. Ministrul Violeta Alexandru a facut anuntul pentru toti pensionarii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, vineri, ca au fost achitate toate pensiile in umerar prin Posta Romana. Vineri 17, tot inainte de week-end cum am reusit sa procedam si in cazul platilo.

ADIO! NU MAI VINE IARNA in acest AN! ANM a facut ANUNTUL care iI SOCHEAZA pe ROMANI

Mai vine iarna grea sau nu mai vine?! Iata anuntul facut de meteorologi. De obicei, luna ianuarie este caracterizata de cele mai scazute valori minime ale temperaturii ca urmare a persistentei maselor de aer.

Abia acum s-a aflat. Ce a facut Cristina Topescu inainte sa moara

Ies la iveala detalii terifiante despre ultimele zile din viata Cristinei Topescu. Acum s-a aflat ce anume a facut regretata jurnalista, cu putin timp inainte sa moara.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )