Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dancila, acuzatii grave la adresa lui Iohannis: Este inacceptabil!

Playtech Playtech,
Dancila, acuzatii grave la adresa lui Iohannis: Este inacceptabil!

Daca multi aveau senzatia ca rezboiul Dancila-Iohannis se termina, acesta parca abia a inceput. Fostul premier al Romaniei vine cu noi acuzatii grave care-l au in prim-plan pe actualul sef al statului. Viorica Dancila, acuzatii grave la adresa lui Iohannis Desigur, Dancila s-a sesizat si a continuat subiectul invitatiei la dezbatarea de maine organizata de . continuă pe Playtech

Dancila, atac la adresa lui Iohannis. Cum l-a luat peste picior pe adeversarul sau de la alegerile prezidentiale

Apar noi reactii ale liderului PSD, cu privire la faptul ca presedintele statului, Klaus Iohannis refuza sa se prezinte la o dezbatere electorala in care sa fie pus fata in fata cu Viorica Dancila, contracandidatul sau. Refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere organizata alaturi de contracandidatul sau la alegerile prezidentiale care .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Noul avocat al familiei Luizei Melencu face acuzatii grave. Ce s-a pierdut din dosar

Familia Luizei Melencu si-a luat inca un avocat. Pana acum, cazul a fost reprezentat de Tonel Pop, caruia i s-a alaturat Carmen Obarsanu, ce vine cu acuzatii grave. Noul aparator sustine ca s-a pierdut ceva din dosar. Cazul Caracal. Noul avocat al familiei Luizei Melencu face acuzatii grave Monica Melencu, mama Luizei, si-a luat inca .

Acuzatii grave, la adresa PSD, aduse de Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, ieri, ca in unele scoli au aparut materiale de propaganda pro.

Adrian Nastase declaratie incendiara la adresa lui Iohannis: Ipocrizie. A supt serios de la PSD

Adrian Nastase il acuza pe Klaus Iohannis de ipocrizie. Dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca Iohannis a semnat un protocol de colaborare cu PSD, in 2009, Adrian Nastase sustine ca Iohannis.

Adrian Nastase s-a DEZLANTUIT la adresa lui Iohannis: A primit bani de la PSD!

Dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca Iohannis a semnat un protocol de colaborare cu PSD,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )