Libnet.ro
UNICEF

14:46

Daniel Buzdugan, probleme grave de sanatate. Dureri, spital! in ce stare este moderatorul Radio Zu

Playtech Playtech,
Daniel Buzdugan, probleme grave de sanatate. Dureri, spital! in ce stare este moderatorul Radio Zu

Daniel Buzdugan are probleme grave de sanatate. Moderatorul de la Radio Zu a fost diagnosticat cu pneumonie, o afectiune care se poate agrava daca nu este tratata la timp. A mers la spital pentru ingrijiri medicale, dar si-a facut timp sa le transmita un mesaj celor care il urmaresc. Daniel Buzdugan are probleme grave de . continuă pe Playtech

Caru cu vedete: Deea Maxer a nascut al doilea copil. Primele declaratii ale vedetei despre micuta ei si a lui Dinu Maxer; Daniel Buzdugan, doborat de o problema de sanatate. Ce a patit prezentatorul

Monica Barladeanu a traversat o perioada grea, la inceputul carierei. in prima faza, nu te suporti. Te detesti. in prima faza, efectiv nu te suporti, nu suporti nici sa. Cine si-o aminteste pe Selena din trupa Candy? Din trupa Candy faceau parte Claudia Pavel, Giulia Anghelescu si Elena Vasilache Selena). Dupa perioada Candy.

TRAGEDIE in showbiz: Daniel Buzdugan, DE URGENTA LA SPITAL! Diagnosticul medicilor este CRUNT: Din nefericire, cunoscutul prezentator (GALERIE FOTO)

Daniel Buzdugan a ajuns de urgenta la spital. VEZI AICI GALERIA FOTO Celebrul om de radio s-a simtit rau si a facut febra, iar medicii i-au dat vesti proaste. Ei l-au diagnosticat cu pneumonie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )