Libnet.ro
UNICEF

19:15

Decizia care ne va costa pe toti. Ce se intampla dupa ce Gabriela Firea a renuntat la Taxa Oxigen

Playtech Playtech,
Decizia care ne va costa pe toti. Ce se intampla dupa ce Gabriela Firea a renuntat la Taxa Oxigen

Greanpeace reactioneaza la decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a elimina taxa Oxigen. Reprezentantii organizatiei spun ca, in acest fel, primarul se face direct raspunzator pentru calitatea aerului din Bucuresti si pentru sanatatea populatiei. Cate vieti costa gestul primaritei Greanpeace Romania spune ca eliminarea taxei Oxigen este un act populist si iresponsabil si ca aceasta . continuă pe Playtech

Gabriela Firea renunta la taxa Oxigen. Decizia trebuie validata de Consiliul General

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat marti ca renunta la vinieta Oxigen si la interdictiile de acces in centru dupa ce la sondajul organizat pe Facebook, unde intreba daca bucurestenii sunt de acord cu introducerea vinietei Oxigen, a primit circa 60. 000 de comentarii, peste 90% impotriva introducerii taxei, si circa 2,5 milioane de vizualizari. Pentru ca decizia sa fie implementata, ea trebuie validata de Consiliul General, acolo unde Gabriela Firea are majoritatea. Bucurestenii care au achizitionat deja vinieta isi vor primi banii inapoi.

Gabriela Firea, pas in spate: ce se intampla cu taxa Oxigen

Gabriela Firea s-a tot jucat, in ultima perioada, cu taxa Oxigen, cea prin care voia sa scape de masinile vechi de pe strazi. intre timp, a luat o decizie. Zilele trecut, iti povesteam despre.

Gabriela Firea: Renunt la vigneta antipoluare pentru Bucuresti, insa nu renunt la Proiectul Oxigen

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti, ca a luat decizia sa renunte taxa Oxigen pentru Bucuresti, insa nu va abandona intreg proiectul antipoluare, care prevede si alte masuri in afara vignetei ecologice.

GABRIELA FIREA, DUPA SONDAJ ONLINE : Renunt la vinieta antipoluare

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat, marti, ca renunta la vinieta antipoluare, asa-numita taxa Oxigen, in fata unui val urias de respingere a unei masuri luate in toata Europa, acuzand si declaratiile politicianiste.

VIDEO Un alt mare oras din Romania da bani pentru fertilizare in vitro. Cine a adoptat modelul nasit de Gabriela Firea

Dupa modelul Gabriela Firea, Decebal Fagadau adopta programul ajutorului financiar pentru cuplurile care vor sa apeleze la fertilizare in vitro.

Gabriela Firea renunta la Taxa Oxigen! Sunt mama a trei copii, ma gandesc la ceilalti

Primarul Capitalei a facut un nou anunt despre taxa Oxigen. Astfel ca, Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti, ca renunta la taxa Oxigen, dupa un sondaj realizat pe Facebook, unde a intrebat daca bucurestenii sunt de acord cu introducerea vinietei Oxigen, iar 90 la suta au raspuns ca nu doresc aceasta taxa. Renunt la .

Gabriela Firea, anunt in alerta cu coronavirus: Avem un spatiu de 100 de persoane, pregatit pentru carantina

Gabriela Firea a vorbit despre pregatirile pe care Primaria Capitalei le-a luat cu privire la alerta de coronavirus. Primarul Capitalei sustine ca in momentul de fata exista un spatiu cu o capacitate de 100 de persoane, pentru cei care sunt suspecti de virusul ucigas.

Gabriela Firea: Ma doare sufletul cacentnd vad autobuze Euro 6 goale, prin centrul Bucurea159;tiului

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca exista autobuze noi, Euro 6, care circula goale prin centrul Capitalei, exprimacentndu-a159;i speranapounda ca Parlamentul va aproba proiectul care permite utilizarea liniei de tramvai ca banda unica, dar a159;i ca.

Ciolacu spune ca va candida la presedintia PSD si si-i doreste in echipa pe Gabriela Firea, Sorin Grindeanu si Paul Stanescu

Marcel Ciolacu, in prezent presedinte interimar al PSD, afirma ca va candida la functia de presedinte al partidului la Congres si spune ca si-ar dori sa aiba contracandidati. Ciolacu mai spune ca este posibil ca functia de presedinte executiv al PSD sa fie desfiintata si sustine ca ii vrea in echipa sa pe Gabriela Firea, Sorin Grindeanu si Paul Stanescu.

Gabriela Firea renunta la Vinieta Oxigen, cu sufletul neimpacat

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat ca renunta la vinieta antiupoluare, asa-numita taxa Oxi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2573 seconds )