Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ce decizie au luat Antonia si Alex Velea in privinta copiilor. Cantareata a transmis un mesaj transant

Playtech Playtech,
Ce decizie au luat Antonia si Alex Velea in privinta copiilor. Cantareata a transmis un mesaj transant

Antonia, frumoasa artista, si Alex Velea fac unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz-ul autohton. Chiar daca au copii, cei doi stiu cum sa-si condimenteze relatia, pentru a nu interveni monotonia. Vacanta in doi este ingredientul secret. Ce decizie au luat Antonia si Alex Velea in privinta copiilor Potrivit spynews. ro, Antonia si Alex Velea . continuă pe Playtech

CE PERVERSI... Cum FAC DRAGOSTE Antonia si Alex Velea! Ce sunete DE ANIMAL scoate focoasa cantareata cand are ORGASM... (GALERIE FOTO DEOCGEATA)

Antonia si Alex Velea traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai mult timp, cei doi alcatuind unul din cele mai hot cupluri din showbizul romanesc. VEZI AICI GALERIA FOTO Recent, in cadrul unui interviu,.

Carmen de la Salciua intervine in scandalul dintre Abi Talent si Alex Velea. Ce spune despre Antonia

Scandalul dintre Alex Velea si Abi Talent a ajuns si la urechile lui Carmen de la Salciua, care nu a putut sta deoparte de la comentarii. Carmen de la Salciua intervine in scandalul dintre Abi Talent si Alex Velea Carmen de la Salciua a intervenit in scandalul absolut monstruos dintre Abi Talent cu Alex Velea .

ALEX VELEA, LA CUTITE CU celebrul CONNECT-R! S-a aflat secretul pe care il ascunde ANTONIA! Scandal total in SHOWBIZ

Alex Velea si celebrul cantaret Connect-R au avut o relatie tot mai tensionata in ultima perioada, in ciuda faptului ca in trecut cei doi se intelegeau ca fratii. Motivul racirii relatiei este unul.

Alex Velea pune capat scandalului cu Abi Talent. Marturia filmata a sotului Antoniei

Alex Velea a avut o noua interventie, in contextul scandalului cu Abi Talent. Artistul isi doreste sa puna capat situatiei neplacute, ce a izbucnit cand era departe de tara, in vacanta. Abi i-a insultat familia, iar Velea a rabufnit. Au urmat foarte multe cuvinte de ocara, aruncate intre cei doi. De aceasta data, iubitul Antoniei .

Continua SCANDALUL: Alex Velea le raspune lui Abi Talent si Andrei Zbir: E multa lume aici, altfel ti-as fi dat un capac (VIDEO)

Scandaluldintre Alex Velea, Andrei Zbir si Abi Talent continua. Velea leraspunde vloggerilor intr-un mesaj video postat pe canalul sau de Youtube. Sa va spun eu cum a inceput acest scandal. Cineva.

MIHAI BENDEAC intra in SCANDALUL MONSTRU dintre Abi Talent si Alex Velea! Reperele noastre... (FOTO)

Scandalul dintre Alex Velea si Abi Talent ia amploare! SOC SI GROAZA iN ROMANIA! CARMEN HARRA, PREVIZIUNE DE COSMAR PENTRU ANUL 2020! SFARSITUL E APROAPE, FRATILOR Acuzatiile au o noua.

Alex Velea STERGE PE JOS cu Abi Talent! RAZBOIUL NU SE MAI OPRESTE! Esti un sifon afon, esti un jeg, s-a terminat (VIDEO)

Scandalul dintre Alex Velea si Abi Talent ia amploare! Acuzatiile au o noua magnitudine! CUTREMUR iN SHOWBIZ: DETALIUL NESTIUT DIN VIATA VLADUTEI LUPAU! DEZVALUIRI INCREDIBILE DESPRE ARTISTA MOMENTULUI.

NU MAI ARE LIMITE! Abi Talent SARE LA BEREGATA lui Alex Velea: SCANDALUL MONSTRU dintre cei doi, la un pas sa DEGENEREZE! Incredibil ce a putut sa spuna despre COPIII lui

Scandalul monstru dintre Abi Talent si Alex Velea pare o telenovela fara final.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )