Libnet.ro
UNICEF

23:15

Digi RCS-RDS da asta gratis. Anuntul surpriza pentru toti clientii

Playtech Playtech,
Digi RCS-RDS da asta gratis. Anuntul surpriza pentru toti clientii

Unul din cei mai importanti jucatori de pe piata din Romania, Digi Romania, si-a castigat reputatia prin calitatea serviciilor. in ultimii ani dezvoltarea infrastructurii a fost o prioritate, lucru care de altfel s-a vazut in serviciile oferite. in luna martie Digi vine cu oferte promotionale pentru abonatii existenti, dar si pentru cei care opetaza pentru . continuă pe Playtech

Schimbari la Evaluarea Nationala si Bacalaureat? Sorin Cimpeanu a facut anuntul zilei pentru toti elevii

Vesti bune pentru elevii romani. Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu tocmai a facut anuntul zilei. Ce se va intampla cu cele mai importante examene din sistemul de invatamant. Ce schimbari vor avea loc la Evaluarea Nationala si Bacalaureat. Schimbari la Evaluarea Nationala si Bacalaureat Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu atrage atentia asupra schimbarilor pe care sistemul de .

Amenda de 1.500 de lei pentru toti romanii de la bloc. Greseala de neiertat care ii costa scump

Nu de putine ori, si aproape la orice ora, exista un vecin care repara ceva in apartamentul sau. Dar cand auzi acel zgomot al gaurilor date cu bormasina, sa zicem la prima ora a diminetii, te enervezi instant. Dar acum gata, am scapat de zgomotul facut de bormasina vecinului. Exista o lege care reglementeaza orele .

Anuntul zilei de la Lidl. Ofera aceste produse gratuit pentru toti clientii din tara. Ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de oferta

LIDL Romania isi bucura clientii din toata tara cu o veste grozava despre care toti romanii ar trebui sa stie. Iata ce surprize a pregatit retailerul pentru noi. Mai exact, toti cei.

Anuntul pentru toti cei care stau la bloc. Se simte direct la bani

Vin vesti foarte bune pentru parintii care locuiesc la bloc. Noua masuraeste inclusa intr-un proiect de lege care se afla pe parcurs spre avizare. Daca ai copii mai mici de trei ani, ai.

Lidl si Kaufland schimba regulile pentru toti romanii. Esti vizat direct daca-ti faci acolo cumparaturile

Gigantii pietei de retail alimentar din Romania, Kaufland si Lidl, parte a aceluiasi grup german LidlSchwarz, au anuntat o modificare importanta pentru clienti. Iata despre ce e.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )