Libnet.ro
UNICEF

10:46

Elena Udrea a facut mare petrecere in Costa Rica: ce a sarbatorit departe de Romania

Playtech Playtech,
Elena Udrea a facut mare petrecere in Costa Rica: ce a sarbatorit departe de Romania

Elena Udrea isi crestineaza micuta. Fostul ministru si Adrian Alexandrov sunt in pregatirile de pe ultima suta de metri dinaintea botezului Evei Maria. Elena Udrea, botez de zile mari in Costa Rica Partenerul Elenei Udrea continua sa faca drumuri dese intre Romania si Costa Rica, avand in vedere afacerile pe care le are in tara . continuă pe Playtech

Ultimele detalii despre Elena Udrea - Ce se intampla cu eain Costa Rica

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a povestit care este situatia Elenei Udrea in Costa Rica. El a dezvaluit cum Elena Udrea a trecut peste problemele din puscarie. Din fericire, situatia ei este una.

Elena Udrea se pregateste de botez, dar si de nunta

Elena Udrea se pregateste pentru botezul fiicei sale, dar si pentru nunta sa. Cele doua evenimente ar urma sa aiba loc in Costa Rica. Adrian Alexandrov, iubitul fostei blonde de la Cotroceni, le-a marturisit.

Elena Udrea si Ioana Basescu, veste extraordinara in dosarul in care sunt cercetate. Ce a decis judecatorul

Elena Udrea si Ioana Basescu au primit o veste extraordinara in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009. Judecatorul care s-a ocupat pana acum de caz a decis sa se pensioneze, iar completul de judecata a anuntat ca procesul va fi amanat. Cauza va fi reluata abia pe 12 septembrie. Procesul care le vizeaza pe Elena .

Elena Udrea si Ioana Basescu isi joaca ultima carte cu SRI

Elena Udrea si Ioana Basescu isi joaca ultima carte cu SRI. Curtea de Apel Bucuresti se va pronunta joi cu privire la implicarea serviciului in dosarul in care cele doua au fost urmarite penal, respectiv dosarul.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )