Libnet.ro
UNICEF

01:05

eMAG continua nebunia reducerilor de Crazy Days, cu oferte imbatabile

Playtech Playtech,
eMAG continua nebunia reducerilor de Crazy Days, cu oferte imbatabile

Cu toate ca Black Friday s-a terminat azi-noapte, eMAG vine cu o noua propunere de reduceri in campania Crazy Days. Daca n-ai avut timp sau chef sa cumperi ceva ieri, e de inteles. Lumea s-a trezit cu noaptea in cap ca sa astepte reducerile de la eMAG, care au inceput undeva la 6:50 dimineata. Acum, []. continuă pe Playtech

eMAG continua nebunia reducerilor si dupa Black Friday, cu oferte tentante

Cu toate ca Black Friday s-a terminat azi-noapte, eMAG vine cu o noua propunere de reduceri in campania Crazy Days. Update 18:07: Pe langa dispozitivele electronice, electrocasnice si alte gadgeturi, eMAG a inclus si o gama interesanta pe zona de fashion si briccolaj cu preturi la fel de bune ca in ziua de Black [].

eMAG continua cu Crazy Days ofertele de dupa Black Friday: cinci produse la reducere

Black Friday 2017 s-a terminat la eMAG , dar asta nu inseamna ca retailerul online nu mai oferta reduceri. Timp de trei zile, eMAG desfasoara campania Crazy Days, cu reduceri de pana la 50% la o gama variata de produse. Am selectat cinci produse care.

eMAG Crazy Days: Oferte la toate produsele

Black Friday 2017 a inceput la unii mai devreme, la altii mai tarziu. eMAG a dat startul la ora 6:51. Mai jos ai vazut vestile importante de peste zi. Acum e randul campaniei Crazy Days. Black Friday la eMAG s-a incheiat, dar vine Crazy Days si eMAG listeaza sute de mii de produse la pret [].

Dupa Black Friday, eMAG vine cu Crazy Days si reduceri la fel de mari

Black Friday la eMAG s-a terminat, dar la fix vine o campanie: Crazy Days. Ti-am adunat niste telefoane din ea, ca sa vezi ce reduceri prinzi. eMAG continua reducerile pentru acest weekend. De Black Friday a vandut mult, peste cat si-a propus, iar daca tu nu ti-ai cumparat nimic, poti profita de noua campanie eMAG.

eMAG are preturi ca de chilipir la produse esentiale pentru casa

Black Friday a luat sfarsit la eMAG, dar reducerile continua. Weekend-ul acesta ai Crazy Days la cel mai mare retailer din Romania si ti-am facut o lista cu electrocasnice ieftine. Retailerul si-a depasit performantele de anul trecut, Black Friday 2017 fiind un real succes. Acum, dupa 24 de ore de cumparaturi nebune, eMAG vrea sa [].

eMAG are preturi atat de mici dupa Black Friday, incat crezi ca le-a gresit

Black Friday a luat sfarsit la eMAG, dar reducerile continua. Weekend-ul acesta ai Crazy Days la cel mai mare retailer din Romania si ti-am facut o lista cu electrocasnice ieftine. eMAG si-a depasit performantele de anul trecut, Black Friday 2017 fiind un real succes. Acum, dupa 24 de ore de cumparaturi nebune, eMAG vrea sa [].

Black Friday s-a terminat, dar eMAG are reduceri mari tot weekendul

Black Friday la eMAG s-a terminat, dar la fix vine o campanie: Crazy Days. Ti-am adunat niste telefoane din ea, ca sa vezi ce reduceri prinzi. Retailerul continua reducerile pentru acest weekend. Magazinul online a vandut mult, peste cat si-a propus, iar daca tu nu ti-ai cumparat nimic, poti profita de noua campanie retailerului. Mai [].

eMAG Black Friday 2017 frigidere. 14 oferte proaspete, chiar si la 499 de lei

EMAG Black Friday 2017 frigidere. emag. ro a dat startul reducerilor uriase de Vinerea Neagra 2017, asa ca de la ora 7. 00 a inceput sa ploua cu reduceri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )