Libnet.ro
UNICEF

15:30

EXCLUSIV Cutremurator ce se intampla cu cainii Cristinei Topescu. Familia jurnalistei nici nu vrea sa auda de ei

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Cutremurator ce se intampla cu cainii Cristinei Topescu. Familia jurnalistei nici nu vrea sa auda de ei

Vestea ca prezentatoarea TV Cristina Topescu a fost gasita fara viata in casa avea sa cada ca un trasnet peste familia si prietenii sai. Au trecut sapte zile de atunci, timp in care acesteia i s-a efectuat o necropsie la INML, a fost privegheata, iar mai apoi incinerata, conform dorintei sale. Ce se intampla cu . continuă pe Playtech

Scene teribile, in casa Cristinei Topescu. Prietena jurnalistei a rabufnit la adresa prietenilor ei celebri

Cu visurile in pace va dormi, dar nu si memoria ei, aici, pe Pamant, caci prietena Cristinei Topescu, Diana Maria, aduce zilnic povesti din spatele a ceea ce s-a afisat pe sticla de cand jurnalista s-a stins si pana astazi. Mesaje, dovezi, furie. Femeia a rabufnit la adresa prietenilor ei celebri. Prietena jurnalistei a rabufnit .

EXCLUSIV Scene cutremuratoare. Mama Cristinei Topescu a ajuns in casa in care a fost gasita moarta jurnalista

Durere mare in casa in care a fost gasita moarta Cristina Topescu. Mama acesteia se afla in aceste momente chiar in imobilul din Tunari, Otopeni, pentru a-i ridica lucrurile fiicei. Scene cutremuratoare! Este ziua despartirii pentru mama reputatei jurnaliste Cristina Topescu. Este ziua in care cenusa acesteia va fi ridicata de la Crematoriul Uman Vitan-Barzesti, .

CUTREMURATOR! I-au gasit morti in casa CRISTINEI TOPESCU! Nebunie dupa incinerarea jurnalistei

Cainii gasiti morti in casa Cristinei Topescu ar fi fost ucisi, este de parere Kuki Barbuceanu care a desluseste misterul. Au gasit si mancare si apa, din moment ce au rezistat. Cristina avea.

Trupul CRISTINEI TOPESCU a fost incinerat! Ce se va intampla cu cenusa regretatei jurnaliste! Imagini emotionante de la crematoriu (VIDEO)

Incinerarea Cristinei Topescu s-a incheiat la Crematoriu Vitan-Barzestsi. Familia si apropiatii Cristinei Topescu si-au luat joi ramas bun de la fosta realizatoare tv! Conform ultimei dorinte a jurnalistei,.

Cu ce se ocupa fratele Cristinei Topescu. Sebastian a atras toate privirile cand a venit la incinerarea jurnalistei

Daca Cristian Topescu ar mai fi trait, cu siguranta ar fi fost tare mandru de el!Sebastian Felix, mezinul regretatului cronicar sportiv si-a facut aparitia la incinerarea surorii sale vitrege, Cristina Topescu, care a avut loc joi, 16 ianuarie 2020. Cu ce se ocupa fratele Cristinei Topescu Tanarul are 21 de ani si este pasionat de .

Ce scrie in certificatul de deces al Cristinei Topescu. Care a fost adevarata cauza a mortii jurnalistei

A fost gasita in pat, acoperita de patura, iar primele informatii aratau o moarte naturala, in somn. Medicii legisti au avut o misiune dificila in stabilirea cauzei mortii jurnalistei, dat fiind ca trupul acesteia a fost decoperit pe 12 ianuarie 2020, la mai bine de doua saptamani de cand si-a dat ultima suflare. Expertiza a .

Cauza mortii Cristinei Topescu: ce problema cardiaca ar fi provocat decesul jurnalistei

Medicii legisti au descoperit ce problema cardiaca ar fi provocat moartea jurnalistei Cristinei Topescu, care a fost gasita decedata pe 12 ianuarie, la trei saptamani dupa ce si-a gasit sfarsitul singura, in casa.

Medicii legisti au facut lumina in cazul mortii Cristinei Topescu. Care a fost cauza mortii jurnalistei

Se face lumina in cazul mortii Cristinei Topescu. Medicii legisti au efectuat miercuri necropsia inimii jurnalistei. Vedeta de televiziune avea inima mai grasa decat normal, fapt care ar fi putut conduce la tulburari cardiace si chiar la producerea unui infarct.

Medicii legisti au facut lumina in cazul decesului Cristinei Topescu. Care a fost cauza mortii jurnalistei

Se face lumina in cazul mortii Cristinei Topescu. Medicii legisti au efectuat miercuri necropsia inimii jurnalistei. Vedeta de televiziune avea inima mai grasa decat normal, fapt care ar fi putut conduce la tulburari cardiace si chiar la producerea unui infarct.

Ale cui sunt amprentele gasite in casa Cristinei Topescu. Ce au dezvaluit anchetatorii apropiatilor

Cristina Topescu a murit, la varsta de 59 de ani, si a fost incinerata la Crematoriul Uman. intre timp, anchetatorii au aflat ale cui sunt amprentele gasite in casa jurnalistei, care a incetat din viata in perioada 26-28 decembrie 2019. Ale cui sunt amprentele gasite in casa Cristinei Topescu Legistul a analizat trupul aflat in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )