Libnet.ro
UNICEF

19:15

EXCLUSIV Motivul pentru care Vulpita a fost data afara de la Acces Direct. Cati bani a luat in sase luni si ce legatura are Emily Burghelea cu decizia Mirelei Vaida

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Motivul pentru care Vulpita a fost data afara de la Acces Direct. Cati bani a luat in sase luni si ce legatura are Emily Burghelea cu decizia Mirelei Vaida

Telenovela Vulpita s-a sfarsit, dupa sase luni de emisie zilnica. Concedierea sotilor Stegaru a fost una cu scandal, iar impact. ro are toate detaliile. Vulpita, urmarita zilnic de milioane de telespectatori in ultimele sase luni, ratingul emisiunii Acces Direct Antena 1) a explodat, dupa ce, pe micile ecrane au aparut Veronica si Viorel Stegaru, doi soti . continuă pe Playtech

Gigi Becali a anuntat pretul pentru care vinde FCSB: Asta este suma

Gigi Becali a fixat pretul pentru care ar fi dispus sa negocieze pentru vanzarea FC FCSB. 150-200 de milioane de euro este suma pe care spune ca ar putea-o accepta pentru echipa infiintata in 2003. Un pret la fel de realist ca si acelea pe care le fixeaza pentru jucatorii sai. Si care, la fel .

Crima infricosatoare in Gorj. Un tanar si-a omorat mama nevazatoare intr-un mod sadic. Care a fost motivul

O crima ingrozitoare a speriat judetul Gorj. Un barbat, in varsta de 39 de ani, si-a ucis mama cu sange rece intr-un moment de furie. Femeia era nevazatoare, iar cosmarul prin care a trecut este imposibil de descris in cuvinte. Care a fost motivul crimei Femeia era in varsta de 61 de ani si locuia .

Simona Halep a organizat o petrecere in Herastrau! Care a fost motivul si alaturi de cine a sarbatorit

Simona Halep revine in competitiile WTA la inceputul lunii august, cand va participa la turneul de la Palermo. Sunt deja cinci luni de la ultima partida oficiala, pauza provocata de pandemia de coronavirus. Ultimul turneu la care a participat fostul lider mondial este cel de la Dubai, acolo unde reusea sa se impuna. Dupa o .

Doi pusti din Salaj au comandat pizza si au fost retinuti imediat dupa ce le-a venit mancarea. Motivul pentru care au ajuns dupa gratii

Doi tineri din Salaj, de 16 si 17 ani, au fost retinuti de politisti, dupa ce au comandat pizza si l-au lovit si talharit pe cel care le-a livrat-o.

Marcel Pavel a spus public cine l-a infectat cu coronavirus. Care a fost primul simptom pe care l-a avut artistul

Participarea lui Marcel Pavel la inregistrarile pentru show-ul Te cunosc de undeva si ulterior la repetitii a impus efectuarea mai multor testari in cadrul echipei dupa ce acesta a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. O parte au iesit pozitive, si alte vedete care au participat la filmarile emisiunii de la Antena 1 primind acelasi diagnostic.

Moarte cumplita in Costinesti. Un tanar de 20 ani si-a gasit sfarsitul in fast-food-ul la care era angajat. Care au fost ultimele cuvinte

Sfarsit tragic pentru un tanar de 20 de ani care a venit sa munceasca sezonier pe litoralul romanesc. Andrei avea 20 de ani si era originar din localitatea Zoreleni, judetul Vaslui. Familia si prietenii nu isi pot reveni din soc, mai ales ca tanarul nu suferea de nicio problema de sanatate. Cum a murit tanarul .

Ce scria in certificatul de deces al Madalinei Manole. Care a fost cauza mortii

In urma cu zece ani, exact in ziua in care, in umra cu 43 de ani sa nastea, Madalina Manole decidea sa paraseasca aceasta lume, lasand in urma un copil si un sot. Lumea muzicii romanesti intra in soc si exista doar o singura intrebare pe buzele tuturor:? De ce? Ce scria in certificatul de .

Kanye West sufera de tulburare bipolara, motiv pentru care a luat decizia de a candida la presedintia SUA

Kanye West a uimit pe toata lumea in momentul in care a publicat pe contul sau personal de Twitter ca se pregateste sa candideze pentru presedintia Statelor Unite ale Americii. Mai ales ca rapperul s-a.

Persoana pentru care partenerul de viata te poate parasi chiar in timpul nuntii. Mihai Voropchievici trage un semnal de alarma!

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au vorbit la Adevaruri ascunse despre relatiile care se pot naste intre nasi si fini, chiar in timpul nuntii. Nu de multe ori tinerii casatoriti isi parasesc partenerul chiar in timpul evenimentului si fug cu nasul sau cu nasa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )