Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce va face Klaus Iohannis in public, pentru romanii sai. Ce vrea sa ii convinga

Playtech Playtech,
Ce va face Klaus Iohannis in public, pentru romanii sai. Ce vrea sa ii convinga

Atat Romania, cat si celelalte state, afectate de pandemie, nu au un vaccin viabil si demonstrat functional. Dar, in ultimele zile, Presedintele Iohannis si Guvernul fac planuri de vacccinare in masa a populatiei. Cand vine vorba de vaccin, si-asa existau sceptici, dar mai ales acum numarul lor creste. in ideea de a convinge populatia sa . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis anunta ca se va vaccina public, daca se crede ca asta ar ajuta campania de vaccinare

Presedintele Klaus Iohannis spune ca se va vaccina impotriva COVID-19 si ca va face acest lucru in mod public, daca se crede ca asta ar ajuta.

Klaus Iohannis: Ma voi vaccina public impotriva Covid-19, daca se crede ca asta da incredere (VIDEO)

Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca se va vaccina public impotriva Covid-19. Anuntul sefului statului vine in contextul in care exista o adevarata campanie online impotriva vaccinari contra.

Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care politia locala poate ridica vehicule parcate in alte locuri decat drumul public

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 212002 privind gospodarirea localitatilor urbane si rurale, informeaza Administratia.

Klaus Iohannis: Statul roman face tot timpul demersuri pentru a creste numarul de paturi si la UPU, si la ATI (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni, ca statul roman face tot timpul demersuri pentru a creste numarul de paturi.

Klaus Iohannis: Vaccinarea anti-COVID se va face la locul de munca pentru personalul sanitar, centre mobile si centre drive-thru pentru restul populatiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Palatul Cotroceni, ca vaccinul anti-Covid a devenit speranta noastra de a ne reintoarce cat mai curand la o viata normala. Acesta a mai precizat locurile unde se.

Klaus Iohannis: Alegerile se organizeaza inclusiv in localitatile carantinate. Sectiile de vot vor fi pregatite foarte bine. Fiecare roman care doreste sa voteze, o poata face in siguranta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa ca se va putea vota, la alegerile parlamentare depe 6 decembrie,chiar si in localitatle carantinate in.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 19.00, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, la ora 19. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Reprezentantii Presedintiei nu au precizat pe ce tema va face.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Institutul Clinic Fundeni, duminica dimineata

Presedintele Klaus Iohannis face duminica dimineata oin vizita la Institutul Clinic Fundeni. Potrivit Administratiei Prezidentiale, dupa vizita programata laora 09. 30, seful statului va.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in tara

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni, 23 noiembrie, o sedinta la Palatul Cotroceni. Tema acestei sedinte a fost campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, problema de siguranta nationala. Mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in Romania La intalnire au participat si Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, Marcel Vela, ministrul .

Klaus Iohannis: Restrictiile sunt in vigoare si pentru statiunile de la munte (VIDEO)

Dupa ce mai multe state membre ale Uniunii Europene UE)au anuntat ca iau in calcul inchiderea statiunilor de schi, presedintele Klaus Iohannis a explicat ce se va intampla cu statiunile de la munte din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )