Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce a facut Lidia Buble inainte sa devina celebra. Nimeni nu stia asta: cat de putini bani castiga

Playtech Playtech,
Ce a facut Lidia Buble inainte sa devina celebra. Nimeni nu stia asta: cat de putini bani castiga

Lidia Buble este cunoscuta acum in toata tara. Este o cantareata renumita si are mii si mii de fani, iar castigurile sale sunt pe masura popularitatii sale, insa lucrurile nu au stat mereu asa. Vedeta provine dintr-o familie numeroasa, care s-a confruntat cu probleme financiare serioase. Cu ce s-a ocupat Lidia Buble inainte sa devina . continuă pe Playtech

Lidia Buble a rupt tacerea public. Ce s-a intamplat anul trecut. A dat de gol pe toti cei implicati

Indragita cantareata Lidia Buble a facut public faptul ca surorile ei au cam suparat-o. Vedeta s-a aratat nemultumita de decizia lor si a tinut sa impartaseasca acest lucru cu fanii: O sa va spun aici, sa va stie o tara intreaga. Sunt neagra de suparare pe voi. Ce a avut aceasta sa le reproseze, aflati .

Lidia Buble, momente dificile. Prin ce clipe teribile a trecut cantareata

Lidia Buble a trecut prin momente dificile. Artista a trecut prin clipe grele in copilarie, iar acum a vorbit deschsi despre asta. Mai nou, Lidia Buble are si probleme in dragoste dupa ce a rupt relatia pe care o avea cu Razvan Simion. Lidia Buble, momente dificile. Prin ce clipe teribile a trecut cantareata Lidia .

Razvan Simion va deveni iar tata? Ce s-a intamplat dupa despartirea de Lidia Buble

Razvan Simion, celebrul prezentator al emisiunii Neata cu Razvan si Dani va deveni din nou tata! Cel putin asa sustine astrologul emisiunii, care l-a luat in colimator pe celebrul prezentator de televiziune. Cum a reactionat prezentatorul! Razvan Simion ar putea fi din nou tata Razvan Simion si Lidia Buble, femeia cu care a impartit bune .

Lidia Buble, despre despartirea de Razvan Simion. Stiu ca putem face posibil acest lucru. in acest moment, poate ca sunt mai atenta

Anul 2020 a fost plin de schimbari pentru Lidia Buble, atat in plan personal, cat si profesional. Aceasta a vorbit despre despartirea de Razvan Simion in cadrul unui interviu acordat revistei Viva. Cei doi au fo.

Ce secret incredibil a avut Emi Pian. A facut anuntul fix inainte sa moara

Emi Pian a avut un secret teribil. Interlopul a facut anuntul chiar inainte sa moara. Decesul lui Emi Pian, seful clanului Duduianu din Bucuresti, a fost declarat dupa ce un clan rival s-a napustit asupra lui dupa un joc de barbut. Secretul incredibil al lui Emi Pian. A facut anuntul inainte sa decedeze Interlopul Emi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )