Libnet.ro
UNICEF

21:45

Filme de comedie din 2019 care ar merita toate Oscarurile

Playtech Playtech,
Filme de comedie din 2019 care ar merita toate Oscarurile

Filme de comedie ca American Pie sau Dumb and Dumber sunt printre cele mai iconice filme ale genului. Chiar daca par putin prostesti la prima vedere, tot au reusit sa-ti smulga. continuă pe Playtech

ZMEURA DE AUR 2019. Donald Trump si o comedie din franciza Sherlock Holmes, principalii castigatori

Presedintele american, Donald Trump, si o comedie din franciza Sherlock Holmes sunt principalii castigatori ai premiilor anuale Zmeura de Aur Razzie Awards) la gala desfasurata sambata.

Premiile Oscar 2019. Care sunt principalele dueluri ale galei

Filmele Green Book si Roma, actorii Rami Malek si Christian Bale si actritele Olivia Colman si Glenn Close, care au castigat deja mai multe trofee in sezonul premiilor cinematografice 2018-2019, sunt.

Un stomatolog din Bucuresti care abia isi poate controla miscarile este acuzat de un pacient ca i-a distrus dantura in urma unei operatii. Care este reactia medicului

Un stomatolog din Bucuresti este acuzat ca a nenorocit un pacient. Omul spune ca si-a pierdut aproape toti dintii, din cauza medicului care l-a operat desi abia isi poate controla mainile. Avocatul.

Cuplul din California care si-a torturat cei 13 copii a pledat vinovat

Americanii David si Louise Turpin, acuzati ca si-au batut si infometat cei 13 copii pe care i-au tinut captivi in casa au pledat vineri vinovati la acuzatiile de tortura, abuz asupra copiilor si sechestru, relateaza Reuters.

Tara din UE care are mai multi bani decat poate cheltui

Germania a incheiat anul 2018 cu cel mai mare excedent bugetar inregistrat de la reunificarea tarii, in 1990, gratie unui somaj care a atins un minim istoric si a dobanzilor reduse, arata datele publicate.

Prima reactie a lui Razvan Cuc dupa ce PSD l-a propus din nou ministru al Transporturilor: Votul primit ma determina sa preiau cu si mai multa hotarre proiectele din infrastructura care asteapta sa fie solutionate

Razvan Cuc, propus de PSD la conducerea Ministerului Transporturilor, dupa ce a mai detinut acest portofoliu in guvernele Grindeanu si Tudose, ii multumeste in special premierului Viorica Dancila pentru increderea de-a face parte din echipa sa, lui Liviu Dragnea, precum si liderului PSD Neamt, Ionel Arsene, pentru ca l-a sprijinit cu toata determinarea. Cuc provine din PSD Giurgiu, insa pentru ca nu a fost sustinut pentru un nou mandat de ministru de catre filiala Giurgiu, s-a tranferat in urma cu doua spatamani la PSD Neamt.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )