Libnet.ro
UNICEF

11:45

Firma din Romania care reia productia de Paracetamol si nu numai in plina criza

Playtech Playtech,
Firma din Romania care reia productia de Paracetamol si nu numai in plina criza

In plina pandemie de coronavirus, multe companii s-au orientat spre domeniul medical, desi nu aveau nicio legatura. Dar presiunea mare e, de fapt, pe companiile din domeniu. O firma. continuă pe Playtech

Antibiotice Iasi reia productia de paracetamol si novocalmin in regim de urgenta

Antibiotice Iasi a decis sa reia in regim de urgenta productia de paracetamol si novocalmin, care vor fi livrate in perioada urmatoare catre farmaciile si spitalele din Romania.

Antibiotice Iasi reia productia de Paracetamol si Novocalmin in regim de urgenta

Farmaciliile si spitalele din Romania vor fi din nou alimentate cu stocuri de Paracetamol si Novocalmin, dupa ce Antibiotice Iasi a anuntat ca reia productia acestor medicamente.

Antibiotice Iasi reia productia de Paracetamol si Novocalmin

Producatorul de medicamente Antibiotice Iasi a anuntat marti ca reia productia de Paracetamol si Nov.

Antibiotice Iasi reia productia de Paracetamol si Novocalmin in regim de urgenta

Antibiotice Iasi a anuntat, astazi, ca pana la sfarsitul lunii aprilie va livra catre farmaciile si spitalele din tara, Paracetamol si Novocalmin metamizol sodic), se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Medicamente si bani donati de Novartis pentru Institutul Matei Bals, Crucea Rosie si alte cinci spitale din Romania

Grupul Novartis in Romania diviziile Novartis Pharma, Novartis Oncology si Sandoz) va sustine cu aproximativ 1. 000 RON Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania. Separat de sprijinul pe care il ofera Societatii Nationale de Cruce Rosie,.

Medicii din Romania cer o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie

Zeci de mii de cadre medicale din Romania cer, intr-o scrisoare deschisa adresata autoritatilor, o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania, dar data la care acestea vor fi primite.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania in care sunt tratate cazurile de.

Alexandrion Group doneaza 100.000 de masti medicale spitalelor din Romania

Alexandrion Group, cel mai mare producator si distribuitor de bauturi spirtoase din Romania, doneaza 100. 000 de masti medicale de protectie spitalelor din Romania, dar si angajatilor si familiilor colaboratorilor sai, pentru a sustine lupta impotriva COVID-19.

Asociatia Companiilor de Bunuri din Romania lanseaza campania de promovare Facut in tara mea

Asociatia Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania ACDBR) lanseaza conceptul Facut in tara mea, prin care intentioneaza sa uneasca mediul de afaceri romanesc si consumatorii sub acest simbol, cu scopul de a vitaliza economia tarii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )