Libnet.ro
UNICEF

14:15

Fosta concurenta Exatlon Diana Belbita a pierdut primul meci din UFC. Cine a invins-o pe romanca

Playtech Playtech,
Fosta concurenta Exatlon Diana Belbita a pierdut primul meci din UFC. Cine a invins-o pe romanca

Diana Belbita a urcat pentru prima data in ringul UFC, in noaptea vineri spre sambata. Fosta concurenta de la Exatlon a fost invinsa de englezoaica Molly McCann, la capatul celor trei reprize. Sportiva noastra a fost la un pas sa fie facuta K. in repriza secunda, dar si-a revenit si a rezistat pana la final. continuă pe Playtech

Diana Belbita, de nerecunoscut inainte de meciul carierei. Cum arata acum fosta concurenta de la Exatlon

Diana Belbita lupta pentru prima data in cusca UFC, in noaptea de vineri spre sambata, la Boston, impotriva englezoaicei Molly McCann. Fosta concurenta de la Exatlon a fost nevoita sa slabeasca 12 kilograme intr-o perioada foarte scurta de timp. Printesa Razboinica a dezvaluit ca a depus un efort urias pentru a slabi 3 kilograme cu .

De la Exatlon in UFC. Bataie zdravana incasata de o fosta concurenta a celebrului show de televiziune

Diana Belbita s-a remarcat in primul sezon al show-ului de televiziune Exatlon drept o Printesa razboinica, insa in primul ei contact cu ringul UFC s-a lasat cu bataie zdravana pentru aceasta.

Andreea Mantea, inlocuita la Kanal D. O fosta vedeta Exatlon ii ia locul in emisiune. Despre ce este vorba

Andreea Mantea a fost inlocuita la Kanal D de la show-ul Se striga darul pe care il prezenta alaturi de Mihai Mitoseru. O fosta vedeta Exatlon vine la carma emisiunii. Andreea Mantea, inlocuita la Kanal D cu o fosta vedeta Exatlon Mutare la Kanal D! Andreea Mantea, gazda emisiunii Puterea Dragostei, isi pierde cel de-al .

O fosta concurenta de la Insula Iubirii, terorizata de un admirator secret. Cum a reactionat

O fosta cocurenta de la Insula Iubirii este acum terorizata de catre un admirator secret. Din pacate, femeia a avut mult de suferit pe parcursul relatiei cu care a venit pe Insula Iubriii, iar povestea a continuat si in Thailanda. Despre cine este vorba si ce ii face cel care o iubeste in taina? Fosta .

Simina de la Puterea Dragostei, insarcinata. in cate luni e gravida fosta concurenta

Simina de la show-ul Puterea Dragostei de pe Kanal D a recunoscut ca este insarcinata. Tanara a povestit totul la Teo Show. in cate luni este insarcinata? Simina de la Puterea Dragostei este insarcinata Simina, fosta concurenta de la show-ul Puterea Dragostei a fost invitata la emisiunea Teo Show, unde a dat o mare veste .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )