Libnet.ro
UNICEF

09:15

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, probleme cu legea, in SUA. Alina Vidican, din nou in instanta

Playtech Playtech,
Fosta sotie a lui Cristi Borcea, probleme cu legea, in SUA. Alina Vidican, din nou in instanta

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, are probleme cu legea in Statele Unite. Ea urmeaza sa se prezinte in fata judecatorilor americani, dupa ce a comis mai multe nereguli. Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, are probleme cu legea in Statele Unite, dupa ce a incalcat de mai multe ori legislatia . continuă pe Playtech

ADIO, Valentina Pelinel! Cristi Borcea a luat DECIZIA! Da, A PREFERAT-O pe fosta SOTIE, Mihaela!

Cristi Borcea a luat o decizie care a surprins lumea mondena! De cand se afla din nou in spatele gratiilor, fostul actionar al clubului Dinamo Bucuresti s-a gandit serios ce o sa se intample cu afacerile.

Cum arata toti cei 9 copii ai lui Cristi Borcea. ii imparte cu 4 femei diferite

Cristi Borcea s-a nascut pe 17 ianuarie 1970, este un om de afaceri roman, fost actionar si presedinte executiv al clubului Dinamo Bucuresti 1995-2012). Borcea si-a facut averea in afacerile cu gaz lichefiat, prin firma Petrom LPG. Pe 4 martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare cu .

Monica Gabor si Antonia au fost cele mai bune prietene. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a facut lobby in presa pentru partenera lui Velea

Nimeni nu s-ar fi gandit ca tocmai Antonia si Monica Gabor au fost prietene. Multi le-au asemanat datorita trupurilor fara cusur si a gingasiei si elegantei lor, dar n-ar fi crezut ca au fost chiar cele mai bune prietene. Ce nu se stia despre legatura lor si cum au ajuns sa se imprieteneasca? Monica Gabor .

Decizia radicala luata de Anca Pandrea dupa moartea lui Alexandru Darie. Ce va face fosta sotie a lui Iurie Darie

Anca Pandrea s-a decis! Sotia regretatului actor Iurie Darie nu mai rezista, asa ca a confirmat lucrul la care se asteptau toti apropiatii. Decesul fiului sau vitreg i-a pus capat, astfel ca sotia lui Darie a anuntat ce va urma sa faca pentru a putea sa aiba sufletul impacat. Decizia radicala a Ancai, Pandrea, dupa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )