Libnet.ro
UNICEF

16:45

Fostul tenisman Ilie Nastase, decizie radicala. M-am gandit foarte bine si e timpul sa ma retrag

Playtech Playtech,
Fostul tenisman Ilie Nastase, decizie radicala. M-am gandit foarte bine si e timpul sa ma retrag

Ilie Nastase s-a decis! Fostul tenismen de exceptie de retrage din lumea politica. Acesta a facut totul public in cadrul unui anunt de pe o retea de socializare. Ilie Nastase se retrage din politica Cu toate ca parea ca Ilie Nastase si-a gasit un alt scop, pe langa sportul pe care l-a adorat toata viata, . continuă pe Playtech

Breaking News. Ilie Nastase se retrage definitiv din politica

Fostul tenisman Ilie Nastase, fost candidat din partea UNPR la alegerile din 26 mai pentru Parlament.

Ilie Nastase se retrage din politica

Fostul tenisman Ilie Nastase, fost candidat din partea UNPR la alegerile din 26 mai pentru Parlamentul European, isi anunta vineri iesirea definitiva din politica.

Ilie Nastase se retrage definitiv din politica

Fostul tenisman Ilie Nastase, care a candidat din partea UNPR la alegerile din 26 mai pentru Parlamentul European, isi anunta, astazi, iesirea definitiva din politica.

Ilie Nastase, anunt SOC: Am lipsit o vreme, m-am gandit si e timpul sa MA RETRAG! - Ce se intampla in viata fostului mare tenismen

Dupa infrangerea usturatoare de la alegerile europarlamentare, fostul tenismen Ilie Nastase, membru UNPR, a ajuns la concluzia ca este cazul sa se retraga din viata politica. Buna tuturor. Am lipsit o.

Ilie Nastase isi anunta retragerea din politica

Ilie Nastase, fost candidat din partea UNPR la alegerile din 26 mai pentru Parlamentul European, isi anunta iesirea definitiva din politica. Buna tuturor. Am lipsit o vreme - mi-am luat putin timp dupa aleg.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )