Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, dezvaluire soc despre vaccinul anti-COVID-19 asteptat de toata lumea: Este o salvare iluzorie

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, dezvaluire soc despre vaccinul anti-COVID-19 asteptat de toata lumea: Este o salvare iluzorie

Gabriela Firea a facut in cursul serii de miercuri o serie de afirmatii menite sa critice sistemul de guvernare actual, cat si neregulile care au loc in plina pandemie. Liderul PSD la Bucuresti sustine ca Romania este printre singurele tari ale caror spitale nu sunt bine organizate, astfel incat sa existe sectii speciale pentru pacientii . continuă pe Playtech

Gabriela Firea: De ce se spune, de fiecare data, ca alocatiile, pensiile, reprezinta pomeni? Dupa o viata de munca, nu poti sa spui despre un pensionar ca asteapta o pomana

Gabriela Firea a declarat luni, in emisiunea Subiectiv de la Antena3, ca Guvernul PNL nu gaseste niciodata bani de pensii si de alocatii pentru copii si acuza actualii guvernanti ca planuiesc sa majoreze taxele si impozitele, daca vor ramane la putere.

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa lui Orban si Iohannis. La ce i-ar instiga pe romani, de fapt

Gabriela Firea a facut acuzatii grave la adresa lui Ludovic Orban si Klaus Iohannis. Fostul primar a spus la ce i-ar instiga acestia pe romani, de fapt. Gabriela Firea a reactionat dur dupa conferinta de presa a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Gabriela Firea sustine ca premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis vor sa atraga .

Victor Ponta: Gabriela Firea nu a fost un primar bun. Din cauza ei a pierdut alegerile. Astept de la Nicusor Dan sa schimbe Bucurestiul

Liderul ProRomania a declarat joi la Adevarul Live ca motivul pentru care Gabriela Firea a pierdut alegerile din Bucuresti este ca nu a facut destule ca primar. Acesta a adaugat apoi ca Firea nu a fost un primar bun.

Gabriela Firea, mesaj inedit de buna dimineata

Gabriela Firea a postat, in aceasta dimineata, un mesaj mai neobisnuit de buna dimineata pentru prietenii de pe o retea sociala.

Gabriela Firea: inselaciune pe fata! Sarlatanie politica! Inducere in eroare a cetatenilor!

Gabriela Firea il critica dur pe primarul Capitalei pentru afirmatia potrivit careia testarea extinsa nu poate fi facuta in Capitala, din cauza ca nu sunt bani pentru asta. Zilnic, noul primar care promitea un nou Bucuresti, mai civilizat si mai prosper ne transmite cum nu poate sa faca mai nimic!, spune fost primar al Capitalei.

Gabriela Firea: Rusii, chinezii, conspirationistii, negationistii sunt de vina pentru tot!

Gabriela Firea sustine ca, degeaba guvernul Orban da vina pe rusi, chinezi, conspirationisti, negationisti, trumpisti, gaura din stratul de ozon, etc. Pentru ca vina este doar la ei, pentru ca au toate parghiile, toate bugetele, toate institutiile!.

Gabriela Firea e curioasa daca Ludovic Orban isi va da demisia din functia de parlamentar pe care nu o are

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, ca demisioneaza din Parlament pentru a nu beneficia de pensie speciala. Dupa anunt, fostul Primar General al Capitalei, Gabriela Firea, acum.

Gabriela Firea: PNL si USR s-au unit doar ca sa ajunga la putere. Cine-i opreste sa munceasca acum?

Gabriela Firea, prim-vicepresedinte PSD si fost primar general, a sanctionat, intr-o postare pe Facebook, ultimele dispute intre USR-PLUS si PNL pe tema functionarii Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Gabriela Firea: Lasati politica de gaga si actiunile de sicanare de 2 lei!

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea acuza cinismul si rautatea liberalilor care in loc sa se ocupe de oameni, sunt preocupati doar de campania electorala.

VIDEO. 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID19: Ce inseamna ca vaccinul este eficient in proportie de 95%?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, vom publica un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )