Libnet.ro
UNICEF

11:31

Gafa a ministrului Ecaterina Andronescu: cum s-a exprimat sefa de la Educatie

Playtech Playtech,
Gafa a ministrului Ecaterina Andronescu: cum s-a exprimat sefa de la Educatie

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a comis o gafa in timpul unui discurs sustinut la Bruxelles, pe tema Reuniunii Consiliului Educatiei. Ministrul Educatiei a participat, miercuri, la Reuniunea Consiliului Educatie. La finalul evenimentului a fost organizata si o conferinta de presa la care a luat cuvantul si reprezentanta Romaniei. in prezenta comisarului european Tibor Navracsics si [] . continuă pe Playtech

VIDEO Gafa a ministrului Educatiei la Bruxelles/ Cum s-a intors Ecaterina Andronescu in urma cu 100 de ani

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, s-a intors in timp cu 100 de ani intr-o conferinta de presa sustinuta miercuri, la Bruxelles, pe tema Reuniunii Consiliului Educatie. Avandu-i alaturi pe comisarul european Tibor Navracsics si pe ministrul Bogdan Matei, Ecaterina Andronescu le-a vorbit celor prezenti despre o conferinta organizata la Bucuresti de catre UNICEF, in perioada 6-7 mai 1919. Data corecta era 6-7 mai 2019, atunci cand in Capitala a avut loc Conferinta internationala Participarea Copiilor la procesele de luare a deciziilor si de elaborare a politicilor la nivelul UE.

Ecaterina Andronescu, schimbari majore in sistemul de invatamant. Ciclul primar, pana in clasa a VI-a

Ministerul Educatiei a pus in dezbatere publica un document care schimba din temelii sistemul de invatamant. Planurile ministrului Ecaterinei Andronescu sunt grupate intr-un document denumit Educatia ne uneste. Ministerul Educatiei pregateste noi reforme in sistemul de invatamant, unele care, posibil, vor bulversa din nou sistemul. Ministrul Ecaterina Andronescu a elaborat un document intitulat Educatia ne [] .

Lovitura Abramburicai! Ecaterina Andronescu acuzata ca vrea sa trimita jumatate din elevii de clasa a 8-a la scolile profesionale

Profesorii sustin ca Ecaterina Andronescu face politica pe spatele elevilor si dupa alegeri va anunta ca jumatate din elevii de-a VIII-a vor merge la scoala profesionalaProfesorii sustin ca Ecaterina Andronescu face politica pe spatele elevilor si dupa alegeri va anunta ca jumatate din elevii de-a VIII-a vor merge la scoala profesionala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )