Libnet.ro
UNICEF

17:15

Galaxy S10 Plus versus Huawei P30 Pro: care este cel mai rapid telefon

Playtech Playtech,
Galaxy S10 Plus versus Huawei P30 Pro: care este cel mai rapid telefon

Galaxy S10 Plus si Huawei P30 Pro sunt considerate cele mai bune telefoane cu Android ale momentului. De aceea, multi sunt curiosi de castigatorul unui test comparativ. E din ce in ce mai. continuă pe Playtech

Meizu 16s este noua chinezarie de top, alternativa la Galaxy S10 si Huawei P30 Pro

Dupa cateva saptamani de speculatii legate noul Meizu 16s, smartphone-ul chinezilor a fost anuntat oficial si se mandreste cu aceleasi particularitati precum Huawei P30 Pro sau Galaxy.

Huawei P30 Pro, intr-un test agresiv de rezistenta: de ce sa nu-l cumperi

Huawei P30 Pro este considerat unul dintre cele mai bune smartphone-uri din lume, dar laudele de pana acum nu au luat in calcul nivelul de rezistenta la zgarieturi sau indoire. Huawei P30 Pro.

Huawei P30 Pro, dezasamblat: cum este posibil zoomul de 50x

Huawei P30 Pro iti ofera un zoom nemaintalnit pe un smartphone, iar asta este posibil datorita camerei foto de tip periscop. Cum arata mecanismul. YouTuberul JerryRigEverything a dezasamblat un.

Lenovo Z6 Pro: ce trebuie sa stii despre alternativa la Galaxy S10 si Huawei P30 Pro

Maine, va fi anuntat oficial Lenovo Z6 Pro, un concurent serios pentru Galaxy S10 si Huawei P30 Pro. Cele mai multe particularitati ale aparatului au facut insa deja inconjurul lumii. in.

De ce telefoanele Sony nu fac poze la fel de bune ca Huawei P30 Pro?

Toate camerele foto de pe Huawei P30 Pro sunt facute de Sony. Asa ca de ce telefoanele Sony Xperia nu fac poze la fel de bune? Huawei P30 Pro este un telefon care face fotografii bune si chiar.

Lenovo Z6 Pro, lansat oficial: telefonul care te face sa uiti de Galaxy S10

Cei de la Lenovo isi pun multe speranta in noul Lenovo Z6 Pro, iar daca vor investi suficient de multi bani in marketing, s-ar putea sa-l vezi ca pe o alternativa la Galaxy S10. Dupa mult.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )