Libnet.ro
UNICEF

14:15

Google vrea sa-ti faci cel mai bun birou acasa, chiar daca pretul e enorm

Playtech Playtech,
Google vrea sa-ti faci cel mai bun birou acasa, chiar daca pretul e enorm

Google si-a actualizat rapid software-ul pentru videoconferinte Google Meet, intrucat pandemia Covid-19 a insemnat ca mai multi oameni se bazeaza pe el acum decat oricand. Acum insa,. continuă pe Playtech

Dan Barna: Iasiul este cel mai bun exemplu in care vedem un nou USL regonflat, resapat, in care fostul primar PSD este candidatul PNL nou si proaspat

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca Iasiul ofera cel mai bun exemplu al unui USL regonflat, resapat si reimbracat, in conditiile in care fostul primar PSD Mihai Chirica a devenit candidatul unui PNL nou si proaspat. Oamenilor li se spune ca tot ceea ce ieri era un PSD-ism rosu-sangeriu brusc a devenit un galben stralucitor si luminos, a afirmat Barna.

Placinta cu pere, reteta usoara din cel mai bun fruct de toamna!

Placinta cu pere este un desert foarte gustos si usor de preparat, preluat dupa reteta Sandei Marin, autoarea unei celebre carti de bucate din Romania. Mod de preparare placinta cu pere Perele se curata, se indeparteaza samburii, se taie in sferturi si se inabusesc in unt cu putin zahar si scortisoara pisata dupa gust. Se .

Cum faci cel mai bun magiun de prune. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

Fie ca-l mancam cu o felie de paine de casa, fie ca-l folosim la cornulete sau la diverse alte prajituri, magiunul e deliciul din camara, in anotimpul rece. Cel mai intalnit este cel de prune, dar se poate face si din caise, corcoduse sau chiar legume. Pentru un plus de savoare, gopodinele adauga, pe langa fructe, un ingredient special.

Dan Barna: Iasiul este cel mai bun exemplu in care vedem un nou USL regonflat, resapat si reimbracat in care fostul primar PSD este candidatul PNL

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca Iasiul ofera cel mai bun exemplu al unui USL regonflat, resapat si reimbracat, precizand ca fostul primar PSD Mihai Chirica a devenit candidatul unui PNL nou si proaspat.

Cristian Bacanu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 5: Cel mai bun ajutor social este un loc de munca. Trebuie sa ii ajutam pe oameni sa se pregateasca si sa aiba acces la un serviciu

Cristian Bacanu, candidatul dreptei la Primaria Sectorului 5, a declarat, joi, ca isi doreste sa faca scoli in sistem dual si sa ajute copiii din medii defavorizate sa isi continue studiile. Totodata,.

MARCEL CIOLACU: PSD va avea cel mai mare numar de alesi locali, dupa aceste alegeri

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca partidul va avea cel mai mare numar de alesi locali dupa alegerile locale, iar la alegerile parlamentare va avea un scor suficient de bun incat sa castige alegerile.

Programul Noua Casa 2020. Care este cel mai ieftin credit pentru romani

Programul Noua Casa 2020 a luat startul pe 1 septembrie iar bancile si-au prezentat deja ofertele pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. Iata care este cel mai ieftin credit pentru romani! Noua Casa 2020. La ce banca ai cel mai ieftin credit Dupa succesul incredibil pe care l-a avut Prima Casa, autoritatile .

Cel mai scump viraj la stanga

Podul catre nicaieri. Pasajul care se opreste intr-un mal de pamant. Peste 240 de milioane de lei doar ca traficul sa treaca peste soseaua Virtutii si sa nu mai fie un semafor pentru virajul la stanga la intersectia Ciurel. Un proiect pe care primarul Firea il tot anunta a fi gata de prin 2017 si a carui utilitate este cel putin discutabila. Pana cand va fi gata restul proiectului ce presupune o strapungere - un nou bulevard - pana la autostrada A1, podul de la Ciurel va ramane doar cel mai scump viraj la stanga din Romania.

Lovitura data de fratii Dedeman in plina pandemie: cel mai iubit magazin isi arata forta

Fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, cel mai mare retailer local de bricolaj si cel mai mare business dezvoltat de antreprenori romani, inaugureaza pe 18 septembrie cel mai.

Cel mai nou decacorn european este platforma online Klarna

Platforma online Klarna, prin care utilizatorii pot cumpara in rate diverse produse de la magazinele inregistrate, a primit, marti, o investitie de 650 de milioane de dolari, in urma careia fintech-ul suedez a fost evaluat la 10,65 miliarde de dolari, devenind cel mai nou decacorn european, adica un startup care ajunge la o valoare de cel putin 10 miliarde de euro fara sa fie listat la bursa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )