Libnet.ro
UNICEF

19:45

IBM a generat mai multe breveturi decat Google si Apple la un loc in 2018

Playtech Playtech,
IBM a generat mai multe breveturi decat Google si Apple la un loc in 2018

Google, Apple si Microsoft sunt companii mari si de succes, insa IBM a reusit sa le intreaca la cel putin un capitol anul trecut. 2018 a fost un an bun pentru compania americana. continuă pe Playtech

Romania a importat in iunie de 364 de ori mai multe gaze fata de anul trecut. Este a treia luna consecutiva de import masiv

Romania a importat in iunie 2019 de 364 de ori mai multe gaze naturale decat in aceeasi luna a anului trecut, arata datele publicate de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in domeniul Energiei ANRE). Aceasta este a treia luna consecutiva de importuri masive.

Scene infioratoare s-au petrecut pe mai multe strazi din Timisoara. Se auzeau gemete cumplite. Pareau sa vina de nicaieri, cand oamenii au inteles ce se intampla (VIDEO)

Scene infioratoare s-au petrecut pe mai multe strazi din Timisoara. Se auzeau gemete cumplite. Pareau sa vina de nicaieri, cand oamenii au inteles ce se intampla. Desi pe strazi diferite,.

Celebrul alpinist Torok Zsolt, care a doborat mai multe recorduri, a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu

Alpinistul a carui disparitie a fost anuntata sambata dimineata la 112 a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu, au anuntat reprezentantii salvamont Sibiu. Potrivit acestora, este vorba de celebrul Torok Zsolt, care a dobarat mai multe recorduri in alpinismul romanesc si mondial.

Jumatate din accidentele rutiere din Capitala, din cauza pietonilor. Pe ce bulevarde au avut loc cele mai multe accidente

Jumatate din accidentele rutiere grave petrecute in Capitala in anul 2018 si in prima jumatate a acestui an au fost produse din cauza pietonilor, care nu ar fi respectat regulile. Persoanele cu varsta de peste 60 de ani au fost vinovate in majoritatea cazurilor. Conform unei analize a Brigazii Rutiere cele mai multe accidente de circulatie in care au fost implicati pietoni s-au produs pe Soseaua Berceni, Bulevardul Iuliu Maniu si Soseaua Pantelimon.

Ne-a crescut puterea de cumparare? Cu salariile super-marite de azi luam de fapt mai putini cartofi decat cumparam acum 5 ani cand aveam venituri mult mai mici (analiza)

In ultimii 5 ani, salariile nete au crescut consistent, alimentand efectul de avutie in crestere. Avem bani mai multi in buzunare, dar putem oare cumpara mai mult din aceeasi marfa ca in 2015? HotNews a obtinut de la INS preturile de acum 5 ani la cateva categorii de produse de baza cartofi, varza, lapte, oua s. a. ) si a calculat cat puteam cumpara atunci si cat am putea cumpara acum. Iar raspunsul nu este intotdeauna cel asteptat de guvernanti.

Anchetarea uciderii jurnalistului slovac Jan Kuciak a scos la iveala mai multe crime

La un an si jumatate dupa ce jurnalistul Jan Kuciak si logodnica sa Martina Kusnirova au fost ucisi, procurorii de caz au spus ca investigatia a dus la descoperirea unui retele mai ample de infractiuni, inclusiv patru crime si cateva asasinari planificate, potrivit Euractiv.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )