Libnet.ro
UNICEF

22:17

Impresii despre OnePlus 6: cel mai ieftin telefon premium din 2018

Playtech Playtech,
Impresii despre OnePlus 6: cel mai ieftin telefon premium din 2018

OnePlus 6 a fost testat. in urmatoarea saptamana va fi disponibil la vanzare. Daca vrei sa cumperi asa ceva, ti-am adunat aici cateva impresii despre noul smartphone. OnePlus 6 continua ideea companiei valabila inca de la primul model: hardware bun, pret rezonabil. De la model la model, a devenit si designul mai bun, iar materialele []. continuă pe Playtech

Huawei pregateste cel mai ieftin telefon cu ecran 18:9

La doar cateva zile dupa lansarea noului Huawei Honor 10, acelasi producator chinezesc a dezvaluit un smartphone entry-level cu un design atragator si o configuratie interesanta. Honor 10 este o alternativa la Huawei P20 cu un pret mai mic si specificatii aproape identice. Chiar si asa, numarul celor care isi permit sa investeasca 400 de [].

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Barbatul are 101 ani

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Vorbim despre un cioban din Valea Jiului care are 101 ani si a decis intr-un final sa se retraga din activitate. Baciul Stefan Gros este un personaj.

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4,6228 lei/euro, in scadere cu 0,16% fata de nivelul atins vineri, cel mai mic din decembrie 2017 pana in prezent.

Euro SCADE sub 4,63 lei, la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni! AURUL a ajuns la...

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4. 6228 lei/euro, in scadere cu 0,16% fata de nivelul atins vineri, cel mai mic din decembrie 2017 pana in prezent. Consiliul de.

Care sunt judetele cu cel mai bine platiti angajati anul acesta

Angajatii din Bucuresti si din judetele Cluj, Timis si Ilfov vor fi, in acest an, cel mai bine platiti din punct de vedere al castigului salarial mediu net lunar, la polul opus, respectiv al salariatilor cu cele mai mici castiguri, situandu-se cei din.

Surprize in cel mai recent sondaj privind intentia de vot a romanilor: Ce diferenta mai este intre PSD si PNL (FOTO, VIDEO)

Partidul Social Democrat scade sub 40% in preferintele electoratului, e drept, nu cu mult, pana la 39%, arata cel mai recent studiu CURS. Chiar si asa, se observa ca scandalurile si gafele doamnei Dancila.

Simona Halep, dupa victoria mpotriva Mariei Sharapova: A fost poate cel mai bun meci al meu pe zgura

Liderul WTA Simona Halep a declarat, sambata seara, dupa ce a eliminat-o pe Maria Sharapova in semifinale la Roma, ca meciul cu rusoaica a fost poate cel mai bun al sau pe zgura. Ea a explicat si manifestarea de bucurie de la final, spunand ca era fericita si a reactionat cum a simtit.

Croazierele cu vaporul n cel mai spectaculos defileu al Dunarii au fost reluate

Croazierele cu vaporul in Clisura Dunarii, cel mai spectaculos defileu al fluviului, au fost reluate, de sambata, traseul fiind stabilit pentru doua ore, iar un bilet costa 40 de lei pentru adulti si 20 de lei pentru copii, transmite Mediafax.

Premiera pentru Laserul de la Magurele A fost testata functionarea ntregului sistem, la o putere intermediara care l face cel mai puternic din Europa

Punct de cotitura in proiectul laserului de la Magurele: astazi a fost testata pentru prima data functionarea intregului sistemul de laseri, iar rezultatele sunt excelente, a declarat pentru HotNews. ro directorul ELI-NP, Nicolae Zamfir. Testarea s-a facut pe o putere intermediara, de 3 PW, care face insa ca Romania sa aiba in acest moment cel mai puternic laser din Europa, a afirmat oficialul. Obiectivul de 10 PW este planificat sa fie atins in februarie anul viitor.

Cel mai mare caz de cleptocratie din zilele noastre: 72 de saci cu bani si bijuterii au fost confiscati din proprietati ale fostului premier al Malaysiei

Politia malaysiana a perchezitionat sase proprietati ale fostului premier Najib Razak si a confiscat vineri 72 de saci cu bijuterii si bani. Este cel mai mare caz de cleptrocratie din zilele noastre, denunta Departamentul american al Justitiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )