Libnet.ro
UNICEF

22:01

Instagram lucreaza la o metoda mai buna ca sa ai un cont mai sigur

Playtech Playtech,
Instagram lucreaza la o metoda mai buna ca sa ai un cont mai sigur

Instagram urmeaza sa devina mai sigur si ar putea fi un lucru bun. Daca pana acum aveai autentificare in doi pasi prin SMS, viitorul e mai promitator. in prezent, Instagram foloseste, ca majoritatea platformelor online, autentificarea in doi pasi via SMS, care ar trebui sa-ti securizeze continutul pe care-l publici si datele personale. Compania vrea []. continuă pe Playtech

Vanzari RECORD pentru Dacia: Este ea mai buna luna din ISTORIE pentru industria auto

Piata auto din Europa a inregistrat un varf record in luna iunie, devenind astfel ce mai buna luna din industria auto din istorie. Romania inregistreaza la acest capitol record supa recod: suntem tara cu.

Vanzari RECORD pentru Dacia: Este cea mai buna luna din ISTORIE pentru industria auto

Piata auto din Europa a inregistrat un varf record in luna iunie, devenind astfel cea mai buna luna din industria auto din istorie. Romania inregistreaza la acest capitol record supa recod: suntem tara cu.

Cea mai buna solutie pentru gazele autohtone, Guvernul sa motiveze industria sa investeasca in prelucrare

Cea mai buna solutie pentru gazele autohtone ar fi ca Guvernul sa motiveze industria sa investeasca in prelucrarea lor, a afirmat, marti, Harald Kraft, presedintele Asociatiei Romane a Companiilor de Explorare si Productie Petroliera ROPEPCA), potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )