Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce se intampla cu Anamaria Prodan, dupa scandalul cu Dan Alexa. Sotia lui Reghe ii da replica lui Cornel Dinu

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu Anamaria Prodan, dupa scandalul cu Dan Alexa. Sotia lui Reghe ii da replica lui Cornel Dinu

Pumnul Anamariei Prodan acordat antrenorului Dan Alexa a facut inconjurul Romaniei. Pe motive de gelozie ori ba, sa vedem ce se intampla dupa actiunea impresarei si ce replica i-a dat sotia lui Reghe lui Cornel Dinu dupa ce a fost ironizata de acesta. Ce se intampla cu Anamaria Prodan, dupa scandalul cu Dan Alexa Dupa . continuă pe Playtech

Dan Alexa risca sa fie dat afara de la Astra, dupa incidentul cu Anamaria Prodan

Ioan Niculae, patronul Astra Giurgiu, a vorbit despre incidentul socant dintre impresarul Anamaria Prodan si antrenorul Dan Alexa, dupa partida Astra Giurgiu - FC Botosani. Pozitia mea fata de acest.

Gigi Becali, reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa

Gigi Becali a avut o reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa. Vedeti aici scandalul dintre cei doi. Asa ceva nu se poate comenta. Ce o fi fost intre ei, acolo, numai ei stiu.

Alexa, batut de Anamaria Prodan: Clubul Astra a reactionat oficial dupa ce antrenorul sau a fost umilit in public

La doar 39 de ani, Dan Alexa risca sa-si incheie prematur cariera de antrenor. Asta dupa ce, fostul mijlocas a luat un pumn de la sotia lui Laurentiu Reghecampf.

Ce spune Laurentiu Reghecampf despre incidentul dintre sotia sa si Dan Alexa

Antrenorul Laurentiu Reghecampf a fost pus in situatia sa comenteze incidentul dintre sotia sa, Anamaria Prodan, si Dan Alexa. Vedeti aici incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa. Luat pe.

Reghecampf, socat dupa ce a aflat ca sotia sa l-a batut pe Dan Alexa in vazul lumii: Reactia antrenorului

In timp ce Laurentiu Reghecampf e in cantonament cu Al-Wasl Dubai, sotia sa, Anamaria Prodan, isi bate presupusul amant in Romania.

Exista un sport paralel: Anamaria Prodan, explicatie halucinanta pentru pumnul in fata dat lui Dan Alexa. Simteam ca imi ia fata Halep

Dan Alexa a fost lovit, Anamaria Prodan vine cu explicatii halucinante pentru pumnul acordat, la finalul meciului din Liga 1 dintre Astra si FC Botosani. Anamaria Prodan, explicatie halucinanta pentru pumnul in fata dat lui Dan Alexa Dan Alexa a fost lovit cu pumnul in fata de impresara Anamaria Prodan, la finele meciului din Liga .

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce a fost surprinsa lovindu-l pe Dan Alexa la finalul unui meci

Anamaria Prodan a avut o prima reactie, dupa ce l-a lovit pe Dan Alexa la finalul meciului de Liga 1 dintre Astra si FC Botosani, incheiat cu scorul de 2-2. De ce bagati in seama tot? Va rog,.

Gigi Becali, reactie spumoasa dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa: Eu daca eram, o luam de par, o tavaleam si o si tundeam

Scene socante surprinse in parcarea arenei din Giurgiu, dupa meciul Astra Giurgiu- FC Botosani, incheiat 2-2. Dupa finalul partidei, impresara Anamaria Prodan a fost filmata in timp ce ii dadea un.

Dan Alexa, terminat ca antrenor: Ce a spus despre el Gigi Becali, dupa ce a vazut bataia incasata de la Anamaria Prodan

Dan Alexa e, deocamdata, pe banca Astrei, insa, la 39 de ani, se poate considera un antrenor compromis, dupa ceea ce s-a intamplat, in weekend, la Giurgiu.

Anamaria Prodan ameninta cu bataia si alti barbati din Romania: Declaratie dura, dupa ce i-a dat un pumn lui Alexa

Se spune ca pofta vine mancand. Iar Anamaria Prodan tocmai a prins incredere in abilitatile sale, dupa ce l-a batut pe Dan Alexa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )