Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce se intampla cu averea lui Diego Maradona. Are o echipa de copii

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu averea lui Diego Maradona. Are o echipa de copii

A castigat o Cupa Mondiala in 1986. A fost baiatul de pe afisele pentru Coca Cola la un moment dat. Multa lume s-a intrebat cat de mult valoreaza icoana argentiniana? Diego Armando Maradona s-a stins din viata, dar a lasat o avere colosala in urma sa. Care a fost valoarea neta a lui Diego Maradona . continuă pe Playtech

Diego Maradona a murit. Fostul fotbalist lasa in urma 10 copii indurerati

312 goluri, 588 de meciuri jucate, 10 trofee si 10 copii. Diego Maradona, zeul Argentinei, a murit. Fostul mare fotbalist lasa in urma 10 copii indurerati, dar si milioane de fani socati de vestea tragica. Diego Maradona a lasat 10 copii in urma Diego Maradona a murit la 60 de ani, lasand in urma 10 .

Cum a reactionat unul din cei 10 copii ai lui Diego Maradona cand a aflat ca tatal i-a murit

Unul dintre cei 10 copii ai lui Diego Armando Maradona, internat fiind de coronavirus intr-un spital din Italia, a vrut sa fie externat astfel incat sa isi poata lua adio de la tatal lui. Baiatul lui Diego Armando Maradona, decizie radicala dupa ce a auzit vestea mortii tatalui sau. Ce a facut acesta Toata planeta .

EXCLUSIV Florin Prunea, indurerat dupa moartea lui Diego Maradona. Ce amintiri pretioase are cu starul argentinian, din 94

Milioane de suporteri din intreaga lume deplang, in aceasta seara, disparitia prematura a celui mai mare fotbalist din toate timpurile. Diego Armando Maradona, s-a stins la 60 ani, lasand in urma sa o cariera impresionanta, dar si multe scandaluri. S-a stins legenda Maradona Cel supranumit El Dios, s-a stins din viata in urma unui stop .

Diego Maradona a murit. Se stia cu Giga Hagi cu care a avut o altercatie, pe teren

Unul din cei mai mari fotbalisti, ai tuturor timpurilor, Diego Maradona, s-a stins din viata la 60 de ani, astazi. Familia a anuntat decesul, fostului fotbalist argentinian. Maradona se afla, alaturi de familie, in locuinta sa din Tigre. Diego Maradona, de la saracie, la megastar Nascut in cartierele sarace argentiniene, Diego Maradona, sau DS10, a .

Ce probleme grave avea Diego Maradona. Oare ele au dus la moartea lui?

Veste tragica in lumea fotbalului mondial. Diego Armando Maradona a murit in aceasta seara, in urma unui stop cardiac. Medicii au incercat in zadar sa-l resusciteze. Ce probleme grave avea Diego Maradona De altfel, spaniolii de la Marca i-au dedicat un intreg articol lui Diego Armando Maradona, unul dintre cei mai mari fotbalisti ai tuturor .

Ce a spus Diego Maradona inainte sa moara. Astea au fost ultimele lui cuvinte

Diego Maradona s-a stins din viata miercuri, la varsta de 60 de ani, iar conform raportului preliminar al autopsiei, cauza mortii a fost insuficienta cardiaca acuta. Ce a spus Diego Maradona inainte sa moara De altfel, ultimele cuvinte ale starului argentinian inainte de a muri au fost: Ma simt rau. Maradona a luat micul dejun, .

Cand va fi inmormantat Diego Maradona. Fanii au putin timp la dispozitie sa isi ia adio

Diego Maradona a murit in ziua de 25 noiembrie 2020, iar fanii argentinieni nu vor avea timp sa-si ia ramas bun de la Zeul lor decat vreme de 24 de ore, in loc de 48, dupa cum se anuntase initial. Cand va fi inmormantat Diego Maradona Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Maradona, expus la .

Cauza mortii lui Diego Maradona. Autopsia a confirmat zvonurile initiale

S-a aflat cauza mortii lui Diego Maradona. Autopsia a confirmat zvonurile initiale. Diego Maradona a murit din cauza unei insuficiente cardiace acute. Legenda fotbalului a decedat la varsta de 60 de ani, miercuri, la ora locala 12:00, iar necropsia a fost facuta la morga din San Fernando, localitate situata langa Buenos Aires. S-a aflat de .

Cristiano Ronaldo si Leo Messi, mesaje emotionante despre Diego Maradona. Fanii le-au dat like, instant

Diego Maradona a murit la varsta de 60 de ani. Fostul mare fotbalist sud-american a suferit un stop cardiac in timp ce se afla la locuinta sa din orasul Tigre. Informatia a fost oferita de jurnalistii de la Ole si Clarin. in urma cu doar doua saptamani, Diego Maradona a fost operat la cap. Medicii .

Ultima poza cu Diego Maradona, inainte sa moara. Era pe patul de spital

Diego Maradona a murit la varsta de 60 de ani. Fostul mare fotbalist sud-american a suferit un stop cardiac in timp ce se afla la locuinta sa din orasul Tigre. Informatia a fost oferita de jurnalistii de la Ole si Clarin. in urma cu doar doua saptamani, Diego Maradona a fost operat la cap. Medicii .

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )