Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce se intampla in corpul tau daca bei spirt, de fapt. Ce cantitate te poate ucide

Playtech Playtech,
Ce se intampla in corpul tau daca bei spirt, de fapt. Ce cantitate te poate ucide

Doctorul Tudor Ciuhodaru a explicat ce se intampla in corpul tau daca bei spirt. Celebrul medic a tras un semnal de alarma asupra acestui fenomen extrem de periculos, care, din pacate, este tot mai intalnit in Romania. Ultimele victime ale spirtului in tara noastra, 10 la numar, au fost inregistrate lunile trecute. Ce se intampla . continuă pe Playtech

Ce se intampla in corpul tau daca mananci 3 curmale, pe zi. Ce boli fatale tin la distanta

Poti tine boli fatale la distanta, mancand cate trei curmale pe zi. Dulci, gustoase, aceste fructe au beneficii nebanuite pentru sanatatea organismului uman. Primele rezultate apar dupa doar o saptamana. Mai jos, vorbim despre cele mai importante. Ce se schimbari apar in corpul tau, dupa ce mananci 3 curmale pe zi, timp de o saptamana .

Ce se intampla in corpul tau daca mananci ghimbir zilnic. Trebuie sa il incluzi in alimentatie

Ghimbirul este unul dintre acele condimente care adauga ceva special oricarui preparat in care este adaugat. Consumul lui zilnic ofera tot felul de beneficii pentru sanatate. Consumul zilnic de ghimbir, sanatate pura Cu toate ca denumirile in majoritatea limbilor europene provin din greaca veche, in mod surprinzator, grecii contemporani il numesc piperoriza radacina de .

Ce se intampla daca bei otet, zilnic. Ce efecte miraculoase au doar doua lingurite, pe zi

Un nou studiu a aratat ce se intampla daca bei doar doua lingurite de otet, zilnic. Efectele sunt miraculoase. Chiar si cercetatorii sunt uimiti de beneficiile aduse organismului! Ce se intampla daca bei doua lingurite de otet, zilnic Daca pentru tine otetul poate fi folosit doar in salate sau in caz de febra, truc la .

Ce se intampla daca bei apa cu bicarbonat, zilnic. intrebuintarea lui de care putini romani stiu VIDEO

Tu stii ce se intampla daca bei apa cu bicarbonat de sodiu, zilnic? Putini sunt romanii care stiu de aceasta intrebuintare a prafului atat de des folosit in gospodarie. Apa cu bicarbonat de sodiu, aliatul perfect in diete Despre bicarbonat stie toata lumea ca este nelipsit din gospodarii. Fie ca e folosit pentru albirea rufelor, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )