Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ce se intampla daca pui sare in cafea. Trucul pe care il folosesc tot mai multi romani

Playtech Playtech,
Ce se intampla daca pui sare in cafea. Trucul pe care il folosesc tot mai multi romani

Neagra, cu lapte, cu frisca sau plina de zahar. Ceasca perfecta de cafea arata diferit de la persoana la persoana. insa, in ultima vreme, un nou truc este folosit de tot mai multi romani. Afla ce se intampla daca pui o anumita cantitate de sare in cafea! Trucul folosit de tot mai multi romani. Ce . continuă pe Playtech

Cea mai buna reteta de pepene murat. Trucul care il transforma intr-un deliciu

Pepenii murati in saramura fac parte din cele mai gustoase muraturi din lume. Metoda prin care acestia sa nu se inmoaie si trucul care ii transforma intr-un deliciu. Reteta de pepene murat. Trucul care il transforma Ingrediente pepeni mici cu coaja tare marar uscat frunze de telina radacina si frunze de hrean usturoi ardei iute .

Ce se intampla daca mori fara lumanare. Unde se duce sufletul tau, conform Parintelui Cleopa

Fie ca vrem sau nu, moartea face parte din viata noastra. Traditia spune ca atunci cand un om este pe moarte, trebuie sa-i fie cineva alaturi ca sa ii aprinda o lumanare pentru care muribundul sa aiba lumina pe lumea cealalta. Dar ce se intampla oare cu sufletul om care moare fara lumanare aprinsa. Ce .

IOHANNIS: Dati-va seama ce se intampla daca se blocheaza miliarde de euro si ratingul de tara e retrogradat

Klaus Iohannis a fost intrebat, azi, in cadrul unei conferinte daca risca Romania sa aiba fonduri europene suspendate si daca agentiile de rating ne-ar putea retrograda. Presedintele a raspuns ca ambele scenarii sunt posibile.

Legumele minune care te slabesc daca le mananci des. Studiul care a dat peste cap ce stiau nutritionistii

Mananci mult si slabesti! Timp de patru ani, specialistii au urmarit pas cu pas rezultatele unei diete bogate in aceste alimente. Concluziile studiului sunt clare. Exista legume care, consumate des si in cantitati neasteptat de mari, te pot ajuta sa slabesti. Studiul ce a dat peste cap teoriile nutrisionistilor. Ce legume te pot ajuta sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )