Libnet.ro
UNICEF

17:00

Inteligenta artificiala care te va dovedi la Battlefield 1

Playtech Playtech,
Inteligenta artificiala care te va dovedi la Battlefield 1

Battlefield 1 e cel mai nou joc din serie, iar daca pana acum luai bataie de la altii mai buni, acum s-ar putea sa ti se intample asta si cu inteligenta artificiala. Divizia Search for Extraordinary Experiences, SEED, a celor de la Electronic Arts, a reusit sa creeze o inteligenta artificiala care invata singura, astfel []. continuă pe Playtech

Cel mai nou trend. Piercing cu diamante in loc de inel de logodna

Ei bine, atunci cand credem ca le-am vazut pe toate, internetul vine instant cu cate o tendinta care ne lasa fara cuvinte. Daca porti, sau astepti sa primesti un inel de logodna, te poti considera deja old-fashioned. Cel mai nou trend este sa iti faci un piercing cu diamant pe degetul inelar.

Povestea Antonov An-225, cel mai mare avion creat vreodata

Antonov An-225 Mriya este cel mai mare avion din lume, din punct de vedere al greutatii, anvergurii si lungimii. Pe 22 martie, acesta a zburat din nou dupa ce a fost reparat. Cum a reusit aceasta aeronava sa creeze un mit? Primul zbor al Antonov An-225 a fost la Kievpe 21 decembrie 1988. Initial, acesta [].

Sarbatoarea Mierii de la Blaj, cel mai mare targ apicol din Romania

Sambata, la Blaj, se desfasoara cel mai mare targ apicol din Romania, la care sunt prezenti 150 de e.

Cel mai mic salariu din Politie este de 1776 lei, plus normele de hrana si echipament (1240 lei), sporurile si orele suplimentare / Ct cstiga cei cu functii de conducere

Cel mai mic salariu net din Politie al unui agent debutant) a crescut de la 1. 373 in decembrie 2016, la 1. 776 in ianuarie 2018, la care se adauga norma de hrana de 990 lei si norma de echipament de 250 de lei si alte sporuri, afirma ministerul de interne intr-un comunicat dat in contextul protestelor de sambata ale unor angajati MAI.

Bucurestiul gazduieste cel mai prestigios turneu de biliard din Europa

In aceste zile se desfasoara in Bucuresti cel mai mare concurs de biliard din Europa care este deja la a treia editie. Cei mai buni jucatori de biliard din toata lumea vin in Capitala sa se lupte pentru.

Cel mai lung studiu Harvard privind viata de adult dezvaluie cum putem fi mai fericiti simai sanatosi

Una dintre cele mai lungi cercetari Harvard privind premisele fericirii si ale sanatatii scoate la iveala importanta relatiilor sociale. Conform acestora, singuratatea este cel mai mare dusman al sanatatii mintale.

Cel mai mic computer din lume nu poate fi vazut fara microscop

IBM este una dintre companiile care au deschis portile industriei calculatoarelor, desi acum, poate, este depasita de Apple sau Microsoft. Chiar si asa, International Business Machines a creat un calculator cum nu ai mai vazut. Poate cel mai mare dezavantaj al calculatoarelor puternice este marimea lor. Din fericire, IBM a gasit o solutie inedita si [].

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: Cel mai grav lucru in viata este sa risti sa iti pierzi viata

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3,pilda zilei. Cel mai grav lucru in viata este sa risti sa iti pierzi viata. Celelalte lucruri se rezolva, a spus.

Bursa din New York a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal

Bursa din New York a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal de dupa 2016, pe fondul unei evolutii negative generalizate a pietelor de capital, din cauza temerilor ca un razboi comercial si dobanzile mai mari pentru credite ar putea incetini cresterea economiei mondiale, relateaza Bloomberg.

Actiunile europene au scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Bursele au inregistrat, astazi, scaderi importante la nivel mondial, iar actiunile europene au coborat la cel mai redus nivel din mai mult de un an, din cauza tensiunilor comerciale, transmite Bloomberg.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )