Libnet.ro
UNICEF

01:05

iPhone X merge la fix cu cel mai scump incarcator wireless

Playtech Playtech,
iPhone X merge la fix cu cel mai scump incarcator wireless

Este greu de spus daca cineva nu a creat un incarcator wireless mai scump decat creatia celor de la Bourge Design, dar arata foarte bine. in timp ce majoritatea producatorilor de periferice si-au extins domeniul de activitate catre alte spectre, o firma micuta incearca sa creeze dispozitive atragatoare si functionale. Bourge Design a devenit populara []. continuă pe Playtech

Londra, cel mai scump oras din Europa in functie de nivelul chiriilor

Pentru al treilea an consecutiv, Londra a fost desemnata cel mai scump oras european in functie de nivelul chiriilor, chiar daca Brexitul a provocat incertitudini privind viitorul celui mai mare centru financiar de pe continent, conform unui studiu publicat miercuri de firma de consultanta ECA International, informeaza publicatia britanica The Independent, conform Agerpres.

Care este cel mai scump oras din Europa

Pentru al treilea an consecutiv, Londra a fost desemnata cel mai scump oras european in functie de nivelul chiriilor, chiar daca Brexitul a provocat incertitudini privind viitorul celui mai mare centru.

Stanciu mai stabileste un record: Cel mai scump transfer din Cehia

Nicolae Stanciu este asteptat sa semneze joi cu Sparta Praga. Mijlocasul roman va efectuavizita medicala si in jurul pranzului va fi prezentat oficial. Stanciu va purta tricoul cu numarul 10.

Piata auto din UE a avut cel mai bun an din ultimii zece - Ce marci au mers cel mai bine si cine a scazut

Anul trecut in UE s-au vandut pentru prima oara dupa 2007 mai mult de 15 milioane de masini noi, Germania fiind, de departe, cea mai mare piata. Romania a crescut peste media UE, insa piata ramane una foarte mica, cu sub 1% din total. Volkswagen a ramas marca numarul unu, desi vanzarile au scazut, iar Dacia a bifat din nou un record. Printre marcile care au crescut cel mai mult se numara Suzuki, SEAT si Toyota.

DJ Wanda si Nadia De Luca, pe urmele Angelinei Jolie in Cambodgia, la cel mai mare monument religios din lume

DJ Wanda si Nadia de Luca, prietena si managera ei, continua periplul prin Asia ajungand de aceasta data in Cambodgia, in pitorescul oras Siam Reap, locul care a cucerit-o definitiv pe celebra Angelina Jolie, unde aceasta a filmat Tomb Rider si care a convins-o, in urma cu aproape 16 ani, sa adopte primul copil.

CUTREMUR in Romania! Este CEL MAI MARE SEISM produs in Vrancea anul acesta

Un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a produs, vineri, la ora 16. 58, in judetul Vrancea. Potrivit INFP, seismul s-a produs la o adancime de 104,7 kilometri. Acesta este cel mai mare cutremur produs.

Superland Brasov: cum arata cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania

Superland, cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania, s-a deschis in Brasov. Superland este un loc in care distractia este asigurata atat pentru copii, cat si pentru parinti. In perioada 15 ianuarie - 15 februarie, adultii si copiii cu varsta.

SUA ar putea deveni cel mai mare producator mondial de petrol

SUA sunt pe punctul de a devansa Rusia si Arabia Saudita pentru a deveni cel mai mare producator mondial de petrol in urmatoarele 12 luni, potrivit ultimului raport publicat astazi de Agentia Internationala a Energiei IEA).

Vasilica a starnit hohote de ras de la prima aparitie, dar ea provine din cel mai dezvoltat judet al tarii, in care cateva universitati de top se bat pentru intaietate pe plan mondial!

Dupa ce a desemnat-o pe social-democrata Viorica Vasilica Dancila in functia de premier al Romaniei, presedintele Klaus Iohannis a ajuns in cel mai prost moment al sau din noiembrie 2016. Motiv pe.

Vasilica a starnit HOHOTE DE RAS de la prima aparitie, dar ea provine din CEL MAI DEZVOLTAT JUDET al tarii, in care cateva UNIVERSITATI DE TOP SE BAT pentru intaietate pe plan mondial!

Dupa ce a desemnat-o pe social-democrata Viorica Vasilica Dancila in functia de premier al Romaniei, presedintele Klaus Iohannis a ajuns in cel mai prost moment al sau din noiembrie 2016. Motiv pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2188 seconds )