Libnet.ro
UNICEF

18:15

Jerry Lewis a murit. Cine a fost, ce a facut si de ce decesul lui e o stire

Playtech Playtech,
Jerry Lewis a murit. Cine a fost, ce a facut si de ce decesul lui e o stire

Jerry Lewis a murit la varsta de 91 de ani la locuinta sa din Las Vegas. Pentru Statele Unite ale Americii a fost unul dintre staruri, pentru Romania mai putin, dar pentru o anumita parte din public a fost cunoscut. Pentru aceia decesul acestuia e o stire. Jerry Lewis nascut Joseph Levitch pe 16 martie []. continuă pe Playtech

Legendarul actor de comedie Jerry Lewis a murit la varsta de 91 de ani

Legendarul Jerry Lewis, actorul de comedie care a fost partener cu Dean Martin in anii 1950 si mai tarziu a jucat in The Nutty Professor 1963) si in The Bellboy 1960), adunand peste 50 de filme de-a lungul carierei, a murit la Las Vegas, la varsta de 91 de ani, anunta News. ro, citand presa americana. Actorul a murit in locuinta sa, informatie confirmata de agentul starului.

Legendarul actor de comedie Jerry Lewis a murit la varsta de 91 de ani

Legendarul Jerry Lewis, actorul de comedie care a fost partener cu Dean Martin in anii 1950 si mai tarziu a jucat in The Nutty Professor 1963) si in The Bellboy 1960), insumand peste 50 de filme de-a lungul carierei, a murit la Las Vegas, la varsta de 91 de ani.

Celebrul actor de comedie Jerry Lewis a murit

Actorul american Jerry Lewis a murit duminica, din cauze naturale, in locuinta sa din Las Vegas, a anuntat revista Variety, citata de AFP. Familia a confirmat pentru Reuters declaratia agentului.

Veste trista in lumea cinematografiei! A murit actorul de comedie Jerry Lewis (FOTO)

Actorul de comedie Jerry Lewis s-a stins din viata duminica, la 91 de ani, in locuinta sa din Las Vegas, potrivit Variety. Se pare ca a inceput sa aiba probleme de sanatate in ultimii.

A murit Jerry Lewis. Faimosul actor de comedie avea 91 de ani

Actorul american Jerry Lewis a murit duminica, din cauze naturale, in locuinta sa din Las Vegas.

Printul Nicolae s-a logodit cu iubita sa. Anuntul a fost facut pe o retea de socializare

Printul Nicolae a facut un anunt inedit pe pagina sa de Facebook. Acesta si-a anuntat logodna cu Alina-Maria Binder, urmand ca perechea sa se casatoreasca in vara anului 2018. Logodna a avut loc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )