Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa decizia CCR. Ce se intampla cu Ludovic Orban

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa decizia CCR. Ce se intampla cu Ludovic Orban

Klaus Iohannis face primele declaratii dupa decizia CCR. Ce se va intampla cu Ludovic Orban si ce spune presedintele tarii despre evolutia sa in titulatura de premier si premier interimar? Klaus Iohanni, primele delcaratii dupa decizia CCR Klaus Iohannis a sustinut, in cursul serii de 25 februarie, o conferinta la Cotroceni pentru a face precizari . continuă pe Playtech

Ora 18.00. Klaus Iohannis, primele declaratii dupa infrangerea la CCR. Pe cine va desemna premier?

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, de la ora 18. 00, o declaratie de presa, prima organizata dupa ce CCR a hotarat ca a doua desemnare a lui Ludovic Orban nu e constitutionala.

Iohannis, dupa decizia CCR: PSD a creat o noua criza Sansele anticipatelor au scazut

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, dupa decizia CCR privind desemnarea lui Ludovic Orban c.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa decizia CCR privind a doua desemnare a lui Orban ca premier

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 18. 00, in ziua in care magistratii Curtii Constitutionale au constatat ca exista unconflictjuridic de natura constitutionala intre Presedintele Romanieisi Parlament, pe tema nominalizarii lui Ludovic Orban in functia de premier.

Tudorel Toader, reactie fulger dupa decizia CCR privind desemnarea lui Orban

Tudorel Toader a transmis un mesaj dupa decizia CCR de luni. Fostul ministru al Justitiei sustine ca autoritatile se investesc in vederea indeplinirii competentelor ce le revin.

Klaus Iohannis dupa decizia CCR: PSD a creat o noua criza! Nu voi desemna un premier social-democrat

Klaus Iohannis a facut o declaratie de presa dupa ce CCR a constatat exista un conflict juridic de natura constitutionala intre presedinte si Parlament. Seful statului sustine ca PSD a creat o noua criza.

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR: Voi pregati cateva demersuri concrete Nu voi desemna un premier din PSD, un partid iresponsabil si obsedat de putere (VIDEO)

PSD este obsedat de putere si se joaca iresponsabil cu destinul Romaniei, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca nu va desemna un premier din partea social-democratilor, precum si c.

Orban a luat foc dupa decizia CCR: A dat satisfactie PSD-ului. Afecteaza atributiile Presedintelui

Ludovic Orban sustine ca CCR a dat satisfactie PSD-ul prin decizia pe care a luat-o cu privire la conflictul juridic de natura constitutionala intre presedintele Klaus Iohannis si Parlament.

LUDOVIC ORBAN, DUPA DECIZIA CCR: Nu pot sa inteleg pe ce text constitutional se bazeaza aceasta decizie

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu intelege pe ce texte constitutionale s-a bazat decizia CCR de luni si a afirma ca CCR afecteaza atributiile constitutionale ale presedintelui, prin deciziile luate in ultimii ani.

MARCEL CIOLACU, DUPA DECIZIA CCR: Ma bucura ca democratia functioneaza inca in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, referindu-se la decizia CCR care considera neconstitutionala desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier, ca se bucura ca democratia functioneaza inca in Romania. Ciolacu sustine ca nu vizeaza intrarea la guvernare a PSD in acest moment.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, la Palatul Cotroceni, declaratii de presa incepand cu ora 18. Este asteptat ca seful statului sa dea un raspuns fata de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care il obliga sa desemneze un nou premier.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )