Libnet.ro
UNICEF

21:15

Lidia Buble, in lacrimi. Mesajul postat de ea: Uite ce mi-ai facut

Playtech Playtech,
Lidia Buble, in lacrimi. Mesajul postat de ea: Uite ce mi-ai facut

Lidia Buble a izbucnit in plans pe retelele de socializare si le-a spus fanilor ei cine a facut-o sa planga, dar si de ce a ajuns in aceasta situatie. Lidia Buble este una dintre cele mai frumoase si mai apreciate vedete de la noi, iar dupa ce s-a despartit de Razvan Simion, fanii si-au concentrat . continuă pe Playtech

Lidia Buble, mesaj ciudat catre Razvan Simion. Vrea sa se impace cu vedeta de la Antena 1?!

Au trecut cateva luni cand s-au despartit, iar Lidia Buble a inceput sa dea semne precum ca ii lipseste Razvan Simion. El a fost cel care a anuntat pe retelele de socializare ruptura dintre cei doi. Lidia Buble, mesaj ciudat catre Razvan Simion Cel mai probabil Lidia a devenit recent nostalgica. Artista a postat un .

Lidia Buble, reactie fara precedent pe internet. Le-a raspuns tuturor in versuri

Lidia Buble i-a socat pe unii din urmaritorii ei din mediul online. Artista a decis sa le raspunda fanilor ei intr-un mod inedit, asa ca s-a gandit sa o faca in versuri. Cum a aratat replica acesteia? Lidia Buble le-a raspuns fanilor in versuri Lidia Buble este din ce in ce mai mult tinta criticilor .

Lidia Buble, aparitie indrazneata de cand e burlacita. Ce le-a aratat fanilor, la spate

Lidia Buble pare sa nu se cuminteasca deloc. De cand este o femeie singura, frumoasa artista pozeaza in posteaze tot mai incendiare, lasandu-i pe fani fara grai. insa de aceasta data, artista i-a umit pe toti, deoarece s-a afisat fara lenjerie intima. Lidia Buble, aparitie indrazneata de cand e burlacita Lidia Buble a ajuns ajuns .

Lidia Buble, ravasita total. Nu a vazut-o nimeni asa pana acum. Ce s-a intamplat, de fapt: Am zis ca lesin

Dupa ce a avut cateva kilograme in plus, Lidia Buble a luat atitudine, a inceput sa frecventeze sala de sport si si-a schimbat dieta. La scurt timp dupa ce a facut aceste modificari, vedeta a devenit una dintre cele mai ravnite si invidiate prezente feminine din Romania. Asa a ramas si astazi, desi pe Instagram .

Lidia Buble a reactionat dupa ce prietenii virtuali i-au criticat forma nasului: Cat timp imi mai analizati voi nasul...

Lidia Buble, una din cele mai frumoase artiste de la noi, a ajuns din nou in atentia internautilor. De data aceasta, cei care ii urmaresc intens activitatea de pe retelele de socializareau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )