Libnet.ro
UNICEF

13:15

Live Stream Online U Craiova Sabail 3-2. Oltenii se califica in Turul 2 al Europa League

Playtech Playtech,
Live Stream Online U Craiova Sabail 3-2. Oltenii se califica in Turul 2 al Europa League

CSU Craiova Sabail se joaca joi, 18 iulie 2019, de la ora 19:00 in mansa secunda a primului tur preliminar Europa League, dupa ce oltenii s-au impus in tur cu scorul de 3-2. Partida va fi transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 1, dar poate fi urmarita si online in format . continuă pe Playtech

Live Stream Online CFR Cluj Astana Live Video pe Digi Sport 1 Turul 1 Champions League

CFR Cluj joaca impotriva celor de la Astana, miercuri, 17 iulie 2019, in mansa secunda a primului tur preliminar Champions League. CFR Cluj Astana Live este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport, Telekom Sport si Look TV, de la ora 21:00. Partida poate fi urmarita si online in format live text .

Live Stream Online Milsami FCSB 1-2. Calificare fara emotii in Turul 2 al Europa League

Milsami Orhei FCSB se joaca joi, 18 iulie 2019, de la ora 20:00, in mansa secunda a primului tur preliminar Europa League, dupa ce trupa antrenata de Bogdan Andone s-a impus in tur cu scorul de 2-0. Partida va fi transmisa in direct de postul de televiziune PRO TV, dar poate fi urmarita si .

Simona Halep, pe Arena Nationala, LIVE stream. De ce nu aduce si trofeul original

Simona Halep se intalneste cu fanii, miercuri, pe Arena Nationala, pentru a le prezenta trofeul de la Wimbledon. Zeci de mii de oameni sunt asteptati la evenimentul organizat la ora 19:00, care va fi transmis in direct de posturile de televiziune si care poate fi urmarit si Live stream. Va vom tine la curent cu .

Simona Halep se intoarce in tara. LIVE stream cu evenimentele de la Aeroportul Otopeni Henri Coanda

Simona Halep se intoarce in tara luni, 15 iulie, dupa ce a triumfat in finala de la Wimbledon. Ministerul Tineretului si Sportului a anuntat ca numarul 4 mondial soseste la ora 17:00 in Romania si va fi primita la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coanda. Va vom tine la curent cu toate detaliile legate de .

Asa am trait Universitatea Craiova - Sabail

Universitatea Craiova a castigat mansa tur cu Sabail, scor 3-2, si are prima sansa la calificarea in turul 2 preliminar al Europa League.

Avancronica meciului Universitatea Craiova Sabail

Pentru Universitatea Craiova returul cu Sabail din primul tur preliminar al Europa League ar trebui sa fie o simpla formalitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )