Libnet.ro
UNICEF

15:30

Live-urile pe Facebook nu vor mai fi la fel cu aceasta achizitie a companiei

Playtech Playtech,
Live-urile pe Facebook nu vor mai fi la fel cu aceasta achizitie a companiei

Facebook a anuntat ca a cumparat un start-up numit Vidpresso, iar acest lucru ar trebui sa te intereseze deoarece noua achizitie iti va face viata mai usoara atunci cand transmiti live pe reteaua sociala. in viitor, chiar si amatori vor putea adauga elemente de interactivitate in clipurile lor. Utilizatorii vor putea sa creeze sondajae, vor []. continuă pe Playtech

Ordinul dat de Ionut Misa prin care Fiscul loveste o categorie importanta de companii. Consultanti: Nu vor mai putea sa isi desfasoare activitatea

Un ordin dat de Ionut Misa, seful ANAF, si aparut in Monitorul Oficial in data de 10 august loveste in companiile care au activitate in distributia angro de produse energetice sau de bauturi alcoolice. Consultantul fiscal Adrian Benta sustine ca aceste firme nu vor putea sa isi desfasoare activitatea daca nu se doteaza cu depozite, in timp ce Gabriel Biris spune ca ordinul scoate din piata companii mici, lasand loc pentru rechini.

Eugen Tomac (PMP): Romanii nu vor mai accepta niciodata sa fie umiliti si intimidati. Romania nu este a PSD! incetati sa mai semanati ura si dezbinare!

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a condamnat in termeni duri interventia extrem de brutala si disproportionata a jandarmilor impotriva oamenilor care au manifestat pasnic in Piata Victoriei. Romanii nu vor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )