Libnet.ro
UNICEF

15:32

Mama Luizei Melencu, declaratii cutremuratoare in cazul Caracal: Stim ca ea nu va mai fi la fel cand se va intoarce acasa

Playtech Playtech,
Mama Luizei Melencu, declaratii cutremuratoare in cazul Caracal: Stim ca ea nu va mai fi la fel cand se va intoarce acasa

Mama Luizei Melencu are inca speranta ca exista o sansa ca soarta familiei sa se schimbe si Luiza sa vina acasa. Cu toate astea, este sigura de faptul ca daca ar veni acasa, ar fi extrem de schimbata. Mama Luizei Melencu: Stim ca ea nu va mai fi la fel cand se va intoarce acasa . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in cazul Caracal: Mama Luizei Melencu si-a luat un nou avocat. Despre cine este vorba

Mama Luizei Melencu, una din fetele disparute la Caracal, si-a luat un nou avocat. Pana acum, Monica Melencu, a fost reprezentata de Tonel Pop, insa a decis sa angajeze un nou aparator. Este vorba despre.

Noul avocat al familiei Luizei Melencu arunca in aer cazul Caracal: de la dosar lipsesc probe privind disparitia Luizei

Dupa ce familia Luizei Melencu a cerut procurorilor sa-i permita sa analizeze dosarul, a venit randul rudelor Alexandrei Macesanu sa ajunga din nou in fata anchetatorilor. Mai mult, familia vrea sa faca o no.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Noul avocat al familiei Luizei Melencu face acuzatii grave. Ce s-a pierdut din dosar

Familia Luizei Melencu si-a luat inca un avocat. Pana acum, cazul a fost reprezentat de Tonel Pop, caruia i s-a alaturat Carmen Obarsanu, ce vine cu acuzatii grave. Noul aparator sustine ca s-a pierdut ceva din dosar. Cazul Caracal. Noul avocat al familiei Luizei Melencu face acuzatii grave Monica Melencu, mama Luizei, si-a luat inca .

Schimbare de strategie a familiei Luizei Melencu. Mama adolescentei a venit la sediul DIICOT cu un nou avocat

Schimbare de strategie a familiei Luizei Melencu, tanara disparuta in aprilie, dupa ce a fost luata la ocazie in Caracal. Mama acesteia a venit la sediul DIICOT cu un nou avocat. Celor doua le-a fost.

Cazul Caracal. Marturisirea lui Gheorghe Dinca, tinuta secret de procurori. Ce a facut cu un cadavru: E cea mai credibila!

O noua controversa in cazul Caracal! Avocatul familiei Luizei Melencu a aruncat bomba. Acesta a dezvaluit ca exista o marturie scoanta pe care procurorii au tinut-o ascunsi pana acum. Ce a facut criminalul cu un cadavru? Cazul Caracal se adanceste. Ce a facut inculpatul cu un cadavru? Avocatul familiei Melencu a facut dezvaluiri socante despre .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Mama Luizei dupa 11 ore la DIICOT: Fata a fost traficata

Rasturnare de situatie in ancheta de la Caracal. Mama Luizei a stat 11 ore la sediul DIICOT pentru a vedea ce probe au adunat procurorii in cele sapte luni care au trecut de la disparitia fetei sale. Dupa a ce.

Miscare neasteptata in cazul Caracal. O noua persoana implicata in dosar, la cererea familiei Melencu

Cazul Caracal se adanceste in abis pe zi ce trece. Miscarea neasteptata a familiei Melencu. O noua persoana implicata in dosar, la cererea lor. Miscare neasteptata in cazul Caracal. O noua persoana implicata in dosar, la cererea familiei Melencu De la apelul 112 al Alexandrei Macesanu din data de 25 iulie 2019, de la ora .

Veste soc in cazul Caracal! Dinca ar putea fi eliberat. Ce se intampla cu ancheta: E de-a v-ati ascunselea

Cazul Caracal continua sa socheze atentia publica, desi au trecut luni bune de la disparitia fetelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. O veste soc a venit in aceasta dimineata in cazul din Caracal care a zguduit o tara intreaga. Gheorghe Dinca, barbatul care se presupune ca le-ar fi ucis pe cele doua tinere ar putea .

Rasturnare in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, probleme in puscarie. Ce pretentii are de la colegii de celula

Gheorghe Dinca, presupusul criminal din Caracal care le-a rapit pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu, despre care nu s-a aflat nici pana la ora actuala nimic sigur, are mari pretentii in inchisoare. Se pare, ca acesta este foarte deranjat de faptul ca colegii de celula nu-l respecta. il enerveaza detinutii. Simte ca nu mai .

Cazul Caracal - Avocatul familiei Melencu: Nu exista probe la dosar, doar ca a existat o tanara pe nume Luiza. Cum raspunde DIICOT

Noul avocat al familiei Melencu, Carmen Obarsanu, a declarat, luni, la sediul DIICOT, ca in dosar nu sunt probe despre cazul rapirii Luizei, nici macar cele care au aparut in spatiul public. A existat o tanara pe nume Luiza. Atata tot. Nu sunt probe, a afirmat avocatul. DIICOT a reactionat spunand ca avocatii familiei Melencu au putut studia doar sapte din cele 13 volume din dosarul Caracal, restul fiind la instanta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )