Libnet.ro
UNICEF

13:46

Mana criminala e invocata acum si de ministrul Razvan Cuc: ce spune despre Metrorex

Playtech Playtech,
Mana criminala e invocata acum si de ministrul Razvan Cuc: ce spune despre Metrorex

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, trimite cu gandul la o posibila mana criminala dupa problemele de la metroul bucurestean. Declaratiile sale aduc aminte de cele pe care le-a facut primarul Gabriela Firea, in contextul problemelor de sanatate pe care le-a avut. in ultima perioada, metroul bucurestean s-a confruntat cu mai multe probleme. Au fost constatate defectiuni [] . continuă pe Playtech

Ministrul Razvan Cuc le-a promis galatenilor aeroport, drum expres si centura ocolitoare

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat, duminica, in timpul unei vizite in judetul Galati, ca se va construi un aeroport intre orasele Galati, Braila si Focsani, va fi realizat un drum expres Galati-Braila si se va amenaja o centura ocolitoare a municipiului Galati, transmite Mediafax.

Razvan Cuc: De trei zile apare o problema la un releu la depoul Berceni care perturba traficul metroului, nu vreau sa cred ca e un lucru care se intampla exact acum in plina campanie electorala

Nu as vrea sa cred ca aceste probleme in ultimele 3 zile apar tocmai din cauza - sa spunem asa - unor suparari ale unor oameni pe managementul de la metrou, a declarat miercuri Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, ca reactie la nemultumirile sindicalistilor de la metrou, care au pichetat ministerul, scrie Mediafax.

Razvan Cuc: De trei 3 apare o problema la un releu la depoul Berceni care perturba traficul metroului, nu vreau sa cred ca e un lucru care se intampla exact acum in plina campanie electorala

Nu as vrea sa cred ca aceste probleme in ultimele 3 zile apar tocmai din cauza - sa spunem asa - unor suparari ale unor oameni pe managementul de la metrou, a declarat miercuri Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, ca reactie la nemultumirile sindicalistilor de la metrou, care au pichetat ministerul, scrie Mediafax.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Am reziliat contractul la Varianta Ocolitoare a Municipiului Tecuci! Este bataie de joc la adresa romanilor si nu mai tolerez asa ceva!

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, anunta rezilierea contractului pentru centura Tecuciului si acuza constructorii de neseriozitate. Am reziliat contractul la Varianta Ocolitoare a Municipiului.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, le promite galatenilor un aeroport

Guvernul Dancila vrea ca la Galati sa fie construit un aeroport civil. Prezent in judet, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat ca Executivul va initia o modificare legislativa prin prin care.

Razvan Cuc a rupt contractul cu italienii care construiau centura ocolitoare a Tecuciului: M-am saturat de antreprenori neseriosi

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a rupt contractul cu asocierea de firme care ar fi trebuit sa finalizeze centura ocolitoare a orasului Tecuci, dupa ce, duminica, la vizita in santier, ministrul a gasit zone in care nu s-a lucrat, desi soseaua avea termen de finalizare 12 luni.

Razvan Cuc a rupt contractul cu italienii care construiau centura ocolitoare a Tecuciului

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a rupt contractul cu asocierea de firme care ar fi trebuit sa finalizeze centura ocolitoare a orasului Tecuci, dupa ce, duminica, la vizita in santier, ministrul a gasit zone in care nu s-a lucrat, desi soseaua avea termen de finalizare 12 luni, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea si Razvan Cuc deschid santierul pentru drumul expres Craiova-Pitesti. Ce le-a transmis Iohannis

Lucrarile la tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Pitesti, cu o lungime de 40 de kilometri, incep miercuri, in prezenta liderului social-0democrat Liviu Dragnea si a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc.

Liviu Dragnea si Razvan Cuc deschid santierul pentru drumul expres Craiova-Pitesti. Ce le-a transmis seful statului

Lucrarile la tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Pitesti, cu o lungime de 40 de kilometri, incep miercuri, in prezenta liderului social-0democrat Liviu Dragnea si a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc. Lucrul la tronsonul 1 nu poate incepe din cauza studiului de fezabilitate facut in 2007, care nu tine cont de prezenta sondelor de gaze in zona.

Ministrul Transporturilor vede maini criminale la metrou. Razvan Cuc: Defectiunile sa nu fie intentionate

Ministrul Transporturilor nu exclude varianta unei maini criminale in cazul defectiuniilor repetate de pe magistrala 2 de metrou, Berceni - Pipera. Si Liviu Dragnea spune ca este ciudat ce se intampla la metrou.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )