Libnet.ro
UNICEF

07:15

Medicul-erou de la Piatra Neamt, operat in Belgia. Informatii de ultima ora

Playtech Playtech,
Medicul-erou de la Piatra Neamt, operat in Belgia. Informatii de ultima ora

Miercuri seara, Nelu Tataru a anuntat ca medicul-erou, ranit in incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt, a suferit prima interventie chirurgicala de excizie si cu alogrefe. De asemenea, sotia medicului a ajuns si ea in Belgia. Medicul-erou a suferit prima operatie in Belgia Miercuri seara, la B1 TV, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, . continuă pe Playtech

Sotia medicului ranit la Piatra Neamt va pleca in Belgia

Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt la sfarsitul saptamanii trecute este stationa.

Informatii de ultima ora despre tratamentul minune din SUA. A ajuns de 3 zile in Romania

Au aparut informatii de ultima ora despre tratamentul minune din SUA, care a ajuns de 3 zile si in Romania. Un nou medicament impotriva coronavirusului, Regeneron, a fost aprobat in SUA. Acesta ajuta la vindecarea rapida a pacientilor infectati cu virusul ucigas. Medicamentul minune din SUA pentru coronavirus a ajuns si in Romania. Cum actioneaza .

Informatii de ultima ora despre pelerinajul de Sfantul Andrei. iPS Teodosie: Oprim niste abuzuri

Tensiuni uriase la Constanta, acolo unde ar trebui sa aiba loc pelerinajul la Pestera Sfantului Andrei. in prezent, judetul Constanta se afla in carantina, ceea ce presupune ca in cinzi zile, pe data de 30 noiembrie atunci cand Biserica Ortodoxa il praznuieste pe Sfantul Andrei, situatia va fi aceeasi, credinciosii avand interzis sa faca pelerinajul .

Informatii de ultima ora despre Nicolae Botgros. Ce se intampla acum cu artistul

Maestrul Nicolae Botgros a fost externat si s-a vindecat de coronavirus. El a fost internat la ATI in stare grava si intubat la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau. Artistul a trecut de pericol si starea sa de sanatate este una buna. Ce se intampla acum cu Nicolae Botgros Maestrul Botgros a trecut printr-o perioada .

Medicul-erou de la Piatra Neamt ar putea fi detubat si operat saptamana viitoare

Starea medicului Ioan Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt la sfarsitul saptamanii trecute, este stationara, a anuntat duminica ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt este stationara. Sotia va pleca in Belgia

Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt la sfarsitul saptamanii trecute este stationara, a anuntat duminica ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Asociatia Daruieste Viata va construi un spital modular de Terapie Intensiva COVID-19 la Piatra Neamt

Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu, fondatoarele Aociatiei Daruieste Viata, au anuntat ca vor construi un spital modular de Terapie Intensiva COVID-19 la Piatra Neamt, unde sectia ATI a fost distrusa de tragicul incendiu unde si-au pierdut viata 10 pacienti. Reprezentantii Asociatiei au fost, luni, la Piatra Neamt ca sa discute cu autoritatile locale despre construirea spitalului modular ATI.

Nelu Tataru, noi detalii despre situatia medicului ranit la ATI COVID din Piatra Neamt

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a precizat, miercuri, ca medicul ranit la ATI Piatra Neamt a suferit o interventie chirugicala si a scapat de dializa.

Nelu Tataru, despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Ieri a suferit prima interventie chirurgicala A scapat de dializa

Medicul ranit in incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt, Catalin Denciu, a suferit prima interventie chirurgicala, a anuntat miercuri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Noi speram sa aiba o evolutie buna, a adaugat ministrul, potrivit Mediafax.

Zece paturi de Terapie Intensiva, transferate de la spitalul mobil din Letcani, pentru amenajarea sectiei afectate de incendiu de la spitalul din Piatra Neamt

Zece paturi de Terapie Intensiva si mai multe echipamente medicale vor fi transferate, miercuri, de la spitalul mobil de la Letcani, Iasi,la Spitalul Judetean Piatra Neamt. E vorba de 10 paturi de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )