Libnet.ro
UNICEF

18:00

De ce merge Klaus Iohannis in SUA. Cand a fost prima intalnire cu Donald Trump si ce s-a intamplat atunci

Playtech Playtech,
De ce merge Klaus Iohannis in SUA. Cand a fost prima intalnire cu Donald Trump si ce s-a intamplat atunci

Klaus Iohannis va fi primit de Donald Trump in SUA, la Casa Alba, pe 20 august. De ce ii va face o vizita liderul tarii noastre presedinelui SUA? Cand a fost prima intalnire a celor doi si ce s-a intamplat atunci? De ce merge Klaus Iohannis in SUA? Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, dupa dialogul cu Donald Trump: Este prima data cand am facut acest pas

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA. Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca.

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Statele Unite. intalnire istorica cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Statele Unite, unde se va intalni cu presedintele SUA Donald Trump. Printre cele mai importante subiecte care vor fi discutate de cei doi sefi de stat se.

Klaus Iohannis in dialog cu presedintele SUA in Biroul Oval. Donald Trump: Americanii iubesc romanii. in Romania totul merge foarte bine - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE Klaus Iohannis a ajuns in Biroul Oval al presedintelui american Donald Trump. Ambii presedinti au facut declaratii si si-au aratat emotia si placerea de a se reintalni intr-o formula.

Klaus Iohannis in dialog cu presedintele SUA in Biroul Oval. Donald Trump lauda cresterea economica din Romania- LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE in timpul intalnirii Klaus Iohannis - Donald Trump de la Casa Alba, a fost abordata si problema coruptiei din Romania. Presedintele Klaus Iohannis si-a aratat convingerea si increderea,.

Klaus Iohannis in dialog cu presedintele SUA in Biroul Oval. Donald Trump lauda cresterea economica din Romania

UPDATEin timpul intalnirii Klaus Iohannis - Donald Trump de la Casa Alba, a fost abordata si problema coruptiei din Romania. Presedintele Klaus Iohannis si-a aratat convingerea si increderea,.

Adevarul Live. Culisele vizitei lui Klaus Iohannis la Casa Alba

Remus Stefureac, fost consilier al ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, a vorbit, la Adevarul Live, despre scopul vizitei presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba. De asemenea, Stefureac a vorbit despre principalele teme care ar urma sa fie abordate la intalnirea Trump-Iohannis.

Antena 3, editii speciale de la Washington. Klaus Iohannis se va intalni cu Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se intalneste in aceasta seara la ora 21, la Casa Alba, cu omologul sau american, Donald Trump. Va fi a doua intalnire oficiala a acelor doi sefi de state, dupa cea.

Programul intalnirii lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba. Ce se intampla la 21:10

Klaus Iohannis este primit astazi, 20 august, de Donald Trump, in SUA, la Casa Alba. Ai mai jos programul intalnirii presedintelui Romaniei cu liderul SUA. Ce se intampla la 21:10? Programul intalnirii lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba Klaus Iohannis va fi primit astazi, la Casa Alba, de presedintele american Donald Trump.

Klaus Iohannis se intalneste, la Washington, cu Donald Trump. Mizele vizitei presedintelui in SUA

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA. Potrivit agendei oficiale, Klaus Iohannis va sosi la Casa Alba la ora 14,00 21,00 ora Romaniei), unde va fi intampinat de presedintele SUA, Donald Trump, si va semna in Cartea de Onoare. Dupa acest moment vor avea loc, in Biroul Oval, convorbirile tete-a-tete ale celor doi presedinti, urmate de discutii cu participarea membrilor delegatiilor oficiale.

Corespondenta din SUA. Ce contine declaratia comuna a presedintilor Donald Trump si Klaus Iohannis

Presedintii Donald Trump si Klaus Iohannis au semnat impreuna o declaratie comuna in care au vorbit de intarirea Parteneriatului Strategic, opozitia la Nord Stream 2, precum si pasii facuti pentru primirea Romaniei in Visa Waiver.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )