Libnet.ro
UNICEF

12:45

Milioane de pensionari sunt afectati, anunt de ultima ora de la Guvern. Ce li se pregateste

Playtech Playtech,
Milioane de pensionari sunt afectati, anunt de ultima ora de la Guvern. Ce li se pregateste

Ministerul Muncii da startul amplei campanii de recalculare a pensiilor incasate de milioane de romani. Guvernul trece la recalcularea tuturor pensiilor din Romania. Proiectul a fost anuntat de. continuă pe Playtech

Valeriu Gheorghita, anunt de ultima ora pentru milioane de romani Ce s-ar putea intampla cu serul AstraZeneca

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19 a anuntat in cursul serii de duminica schimbarile care ar putea avea loc in procesul de vaccinare. Potrivit medicului Gheorghita, vaccinul produs de compania anglo-suedeza AstraZeneca ar putea fi administrat si persoanelor care depasesc varsta de 55 de ani. Cate vaccinuri va primi Romania in luna martie Dupa o lunga .

Anunt de ultima ora despre bugetul de stat. Ce se intampla in Romania in acest an

Oficialii au hotarat! Anunt de ultima ora despre bugetul de stat pentru 2021. Ce se va intampla cu Romania in acest an? Detalii din hotararile autoritatilor. Detalii despre bugetul statului pentru 2021 Camera Deputatilor si Senatul au adoptat in cursul zilei de marti proiectul legii bugetului de stat pentru anul in curs. Aceasta e forma .

Angela Merkel da o veste uriasa catre sute de mii de romani. Anuntul de ultima ora

Desi se afla in pragul unui al treilea val al Pandemiei, Germania vrea relaxarea unor masuri. Cel putin, declarativ, asta este doleanta cancelarului Angela Merkel, anuntata ieri, spune presa germana. Cancelarul german doreste sa relaxeze masurile pentru contactele sociale incepand cu 8 martie. Angela Merkel vrea sa reduca restrictiile privind contactele sociale incepand cu 8 .

Informatii de ultima ora despre victimele de la Onesti. Ce faceau inainte sa fie luati ostatici

Dupa drama accidentului din capitala, unde au pierit doua tinere, Romania a fost zguduita de o alta drama. La Onesti un cetatean a luat ostateci alte doua persoane. Deznodamantul a fost unul tragic pentru toti cei implicati, victime si agresor. Bilantul dramei din Onesti, doua persoane decedate, una ajunsa ins tre critica la spital. Doi .

Cazul Caracal. Informatii de ultima ora despre Gheorghe Dinca. Decizia este clara

Decizie de ultima ora in cazul Caracal. Luni, instanta a respins definitiv cererea lui Gheorghe Dinca de stramutare a dosarului de la Tribunalul din Olt la cel din Slatina. Ce inseamna asta si ce se va intampla mai departe in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu? Lovitura pentru Gheorghe Dinca. Instanta a respins cererea .

AUR, reactie de ultima ora despre pasaportul de vaccinare. Mesajul lui George Simion

George Simion a venit cu prima reactie despre ideea de pasaport de vaccinare. Ce a spus liderul formatiunii Alianta pentru Uniurea Romanilor despre acesta? Reactia AUR despre pasaportul de vaccinare Politicienii din cadrul formatiunii Alianta pentru Unirea Romanilor sustin ca introducerea unui pasaport de vaccinare anti-COVID-19 e o masura discriminatorie. George Simion sustine ca introducerea .

Lovitura devastatoare pentru familia Denisei Manelista. Decizie de ultima ora a judecatorilor

Familia Denisei Manelista a primit o lovitura devastatoare la trei ani si jumatate de la moartea interpretei. O decizie de ultima ora a judecatorilor le-a lasat masca pe rudele ei care inca se cearta pentru bani cu fostii ei colaboratori. Sora Denisei Manelista si-a dat in judecata varul si unchiul Conflictul referitor la banii din .

Dr. Adina Alberts, dezvaluire de ultima ora despre vaccinul rusesc. Adevarul despre CoviVac

Doctorul Adina Alberts a facut o dezvaluire despre cel de-al treilea vaccin anti-COVID-19 rusesc, numit CoviVac. Medicul a comparat acest ser cu cele bazate pe ARN mesager si a explicat pe care il prefera pentru imunizarea impotriva coronavirusului. Ce a dezvaluit doctorul Adina Alberts despre vaccinul rusesc CoviVac Doctorul Adina Alberts a scris pe internet .

Anunt de ultima ora, se dau bani de la stat pentru acesti romani. Ce trebuie sa faci sa ii primesti

Vin vesti bune de la stat. Zilele acestea zeci de mii de romani vor primi sume importante din buget. Tot ce trebuie sa faci e sa depui cererea pana la jumatatea lunii. Este vorba despre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2761 seconds )