Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce misiune NASA ar putea fi amanata din cauza unor probleme SpaceX si Boeing

Playtech Playtech,
Ce misiune NASA ar putea fi amanata din cauza unor probleme SpaceX si Boeing

Una dintre misiunile NASA ar putea suferi intarzieri din cauza unor dificultati tehnice ale navelor spatiale SpaceX si Boeing. Commercial Crew Program al NASA este in desfasurare de ceva. continuă pe Playtech

Presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, internat de urgenta din cauza unor probleme cardiovasculare

Presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a fost spitalizat din cauza unor probleme cardiovasculare, a anuntat sambata biroul sau, potrivit AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Presedintele sarb Aleksandar Vucici a fost internat la Belgrad din cauza unor probleme cardiovasculare

Presedintele Serbiei, Aleksandar Vucici, a fost internat intr-un spital militar din Belgrad din cauza unor probleme cardiovasculare, relateaza Reuters.

Presedintele Serbiei, internat in spital, din cauza unor probleme cardiace: in se stare se afla Aleksandar Vucic

Presedintele sarb Aleksandar Vucic a fost spitalizat din cauza unor probleme cardiace, informeaza Reuters. in varsta de 49 de ani, liderul de la Belgrad a fost internat, vineri, intr-un spital militar.

Liga 2: Meciul dintre FC Arges si Petrolul a fost amanat pentru duminica, din cauza cetii

Partida dintre FC Arges si Petrolul, programata, sambata, la ora 19. 30, la Pitesti, a fost amanata pentru duminica, din cauza cetii.

Fostul sot al Andreei Berecleanu ar putea ramane fara job, din cauza lui Ludovic Orban. Ce se intampla cu Andrei Zaharescu

Momente grele pentru fostul sot al Andreei Berecleanu. Din pacate, acesta ar putea sa ramana fara locul de munca, din cauza lui Ludovic Orban. Ce se intampla cu tatal copiilor prezentatoarei? Fostul sot al Andreei Berecleanu ar putea ramane fara job Guvernul Orban ar putea sa-i cheme din nou pe Andrei Zaharescu s Catalin-Radu-Dancu in .

Reactia ANPC, dupa ce Laurentiu Duta a fost la un pas de moarte din cauza tacamurilor de unica folosinta

Laurentiu Duta a trecut printr-un moment greu in urma cu citeva saptamani, chiar inainte de a sustine un concert. Cantaretul a ajuns de urgenta la spital cu hemoragie interna din cauza unui tacam de unica folosinta. Dupa ce a trecut cu bine peste sperietura, a atras atentia tuturor asupra acestor tacamuri. Iata reactia ANPC, dupa .

Fetita luiLaurette, BATUTA si UMILITA lascoala, din cauza culorii pielii: I-a fost SPARTA dantura. Va rog, nu schingiuiti sufletul copilei mele! Fac apel la Ministerul Educatiei, sa-i explice ca orele de curs nu inseamna numai jigniri

Laurette Atindehou cere, in mod public, ajutorul ministrului Educatiei si Cercetarii, Monica Cristina Anisie, dupa ce fetita ei a a fost umilita si batura de un coleg de scoala, din cauza culorii.

Cinci ani de procese dupa ce o femeie si-a pierdut o mana din cauza lipsei semnalizarii pe calea ferata. Amenda penala redusa de la 1,2 milioane de lei la 75.000 de lei pentru CFR SA

Dupa cinci ani de procese in cazul unei femei care si-a pierdut bratul stang in urma unui accident de tren care a avut loc in 2014, din cauza lipsei indicatoarelor, instanta a pronuntat o decizie definitiva. Mai exact, amenda penala pentru CFR SA, stabilita de prima instanta la 1,2 milioane de lei 261. 000 de euro), a fost redusa la doar 75. 000 de lei, adica mai putin de 16. 000 de euro.

Un adolescent a murit la finalul unui meci de hochei, din cauza unei boli de care nu stia

Un adolescent din Chicago a murit brusc la finalul unui meci de hochei, din cauza unei afectiuni pe carenu stia ca o are. Remy s-a simtit din ce in ce mai rau dupa meci si a fost dus de urgenta la.

Tragedie in Buzau. O tanara mama de 26 de ani a fost gasita moarta din cauza sobei din casa

O femeie in varsta de 26 de ani din satul Caltuna, comuna Smeeni, a fost gasita sambata moarta si fiul ei, in varsta de sapte ani, se afla in stare grava la Spitalul judetean Buzau, din cauza.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )