Libnet.ro
UNICEF

13:30

8 motive pentru care sa cumperi iPhone 8 in loc de iPhone X

Playtech Playtech,
8 motive pentru care sa cumperi iPhone 8 in loc de iPhone X

IPhone 8 e la precomanda si in Romania, cu ceva intarziere fata de America si alte cateva tari. Chiar si asa, e un telefon care, in unele cazuri, e o alegere mai buna decat iPhone X. iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt doua versiuni mai bune ale modelelor de anul trecut. Ecranul a ramas []. continuă pe Playtech

VIDEO Kelemen Hunor evita sa anunte cum va vota UDMR in cazul ministrului Plumb, pentru care DNA cere inceperea urmaririi penale in dosarul Belina

Presedintel UDMR, Kelemen Hunor a reiterat ca este prematur sa anunte cum va vota formatiunea pe care o conduce in cazul ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, pentru care DNA cere inceperea urmaririi penale in dosarul Belina.

Motivul pentru care Noua Zeelanda vrea sa aduca imigranti sa munceasca in tara. De ce companiile nu pot angaja localnici

Prim-ministrul Noii Zeelande motiveaza inabilitatea cetatenilor de a trece testul anti-drog la angajare ca unul dintre motivele pentru care tara are nevoie de imigranti, potrivit businessmagazin. ro. Unul.

Motivul incredibil pentru care Ion Iliescu nu poarta verigheta

Desi este casatorit din 1951 cu Nina Iliescu, fostul presedinte Ion Iliescu nu poarta verigheta. Potrivit Click, unul dintre motive ar putea fi acela ca Iliescu este ateu, iar casatoria s-a legat doar la.

Motivul pentru care mama lui Tavi Clonda nu si-a vazut inca nepoata la maternitate

Paula Craciunescu, mama adoptiva a Gabrielei Cristea, a povestit intr-un interviu acordat laStar News de la Antena Stars de ce mama lui Tavi nu poate ajunge la spitalul in care a nascut.

Zodiile pentru care toate dorintele se vor implini, pana la finalul anului. Te numeri printre ele?

Astrologii prevad numai lucruri bune pentru zodiile de mai jos. Lor li se vor implini toate visele pana la finele anului. Ghicitoarea observa in viitorul Berbecilor un mare noroc, un vis.

VIDEO. Cum arata insula Belina, paradisul din Teleorman pentru care este urmarita penal Sevil Shhaideh

Vicepremierul Sevil Shhaideh este urmarita penal pentru abuz in serviciu in dosarul Belina. Procurorii DNA sustin ca Sevil Shhaideh, in calitatea sa de secretar de stat in.

Cele mai in voga destinatii: 6 locuri pentru care sa iti pregatesti bagajele acum

Chiar daca vara a trecut, nu inseamna ca nu este un moment potrivit sa descoperi noi destinatii, mai ales ca au fost dezvaluite cele mai in voga locuri din lume, potrivit Business Insider . Iata care sunt acestea si de ce se inghesuie turistii.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )