Libnet.ro
UNICEF

11:30

Motivul real pentru care parul oamenilor albeste

Playtech Playtech,
Motivul real pentru care parul oamenilor albeste

Majoritatea oamenilor observa cateva fire de par alb in jurul varstei de 30 de ani. Ele apar prima oara in zona tamplelor, apoi in restul capului, iar multi oameni incearca din rasputeri sa le ascunda. Teoretic, pana la varsta de 50 de ani, jumatate din populatie si-a pierdut culoarea din par in procent de 50%. continuă pe Playtech

Politia Capitalei: Ilie Nastase a refuzat sa sufle in etilotest, drept pentru care a fost utilizata forta

Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat vineri la Antena 3 ca Ilie Nastase a refuzat sa sufle in etilotest, drept pentru care a fost utilizata forta. Ilie Nastase a fost.

Jada Pinkett, sotia lui Will Smith, a dezvaluit motivul dureros pentru care poarta turban: A fost ingrozitor cand a inceput, tremuram de frica VIDEO

Actrita Jada Pinkett Smith 46 de ani), sotia lui Will Smith, a dezvaluit ca recurge la turbane pentru ca sufera de o boala in urma careia si-a pierdut aproape tot parul.

Anunt BOMBA inainte de Finala Ligii Campionilor: MOTIVUL pentru care Liverpool porneste cu un DEZAVANTAJ MAJOR

Atacantii Mohamed Salah si Sadio Mane nu vor fi in cea mai buna forma fizica impotriva lui Real Madrid din cauza Ramadanului. Cei doi refuza sa manance sau sa bea apa de la rasarit pana la apusul.

S-a gasit adevarata explicatie pentru care oamenii se ingrasa atunci cand se lasa de fumat

Descoperirea unei noi celule de grasime ar putea explicalegatura dintre renuntarea la fumat si cresterea in greutate si ar putea duce la tratamente imbunatatite pentru obezitate. intr-un studiu.

ştiri din High-tech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )