Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un nou cuplu din showbiz s-a despartit. Vestea care a venit de nicaieri

Playtech Playtech,
Un nou cuplu din showbiz s-a despartit. Vestea care a venit de nicaieri

Showbizul romanesc este luat cu asalt de un val de despartiri. Un fost concurent de la Exatlon, de la care fanii si apropiatii asteptau sa faca cel mai important pas din relatie si anume casatoria, si-a anuntat despartirea. Un nou cuplu din showbiz s-a despartit. Vestea care a venit de nicaieri Confirmarea despartirii a venit . continuă pe Playtech

Se maresc alocatiile elevilor, chiar inainte de 1 august. Vestea care vizeaza milioane de copii

La inceputul acestui an Guvernul anunta marirea alocatiilor, mai exact de la 1 ianuarie 2020 printr-un proiect de lege ambitios. Initiatorula cestui priiect delege era Robert Sighiartau, deputat PNL. Se maresc alocatiile elevilor, chiar inainte de 1 august Daca legea va fi validata de Curtea Constitutionala, atunci de la 1 august elevii vor avea alocatiile .

Jador i-a pus inima pe jar. Ce vedeta din showbiz vrea sa faca trei copii cu el

Remus Ionut Dumitrache, sau Jador, dupa cum este cunoscut in Romania, este unul dintre cei mai apreciati tineri din noul val de cantareti de muzica de petrecere. Dupa ce a devenit vizibil la Puterea Dragostei, acesta a lansat hit dupa hit , astfel ca, de cand a scos prima sa melodie, se pastreaza in primele .

Google, lovit din plin. Amenda colosala pe care a primit-o gigantul

Google a primit o noua amenda colosala! Pentru ce a fost taxat gigantul de data aceasta si cat a trebuit sa scoata din buzunare compania? Google, noua amenda. Pentru ce a fost taxat gigantul de data asta? Colosul mutinational Google a primit o amenda-record de la statul belgian pentru legea uitarii. Gigantul nu a sters .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )