Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un nou tip de vaccin pentru criza de acum e aplicat ca un plasture si are 400 de ace minuscule

Playtech Playtech,
Un nou tip de vaccin pentru criza de acum e aplicat ca un plasture si are 400 de ace minuscule

Cercetatorii din Statele Unite spun ca au reusit sa descopere un potential vaccin pentru noul virus, iar modalitatea sa de administrare este una ciudata. O echipa de oamenii de stiinta din. continuă pe Playtech

Cand se prevesteste ca se termina criza si cand ar iesi un vaccin pentru uzul in masa

BBC a publicat un studiu in care se arata cand se prevesteste ca se termina criza si cand ar iesi un vaccin pentru uzul in masa. Analiza are trei scenarii. Cel mai teribil este acela cu imunizarea de la sine a populatiei. Mor multi oameni, dar economia va functiona. Cand se prevesteste ca se termina .

Elevi din toata tara, pasionati de robotica, lucraza la solutii pentru criza provocata de noul coronavirus

Peste 50 de echipe de robotica din toata tara, care fac parte dintr-un program implementat de Asociatia Natie Prin Educatie sunt activ implicate in aceasta perioada pentru a pune la dispozitia celor care au nevoie solutii concrete de ajutor pentru criza provocata de virusul CO-VID 19. Cum poate fi pusa robotica in slujba oamenilor, cum isi pot folosi acesti copii toate cunostintele, experienta competitiilor de robotica la care au participat pana acum si dotarea pe care o au la dispozitie.

PRIN INTERMEDIUL UNEI SUBSIDIARE DE BIOTEHNOLOGIE BAT dezvolta un potential vaccin pentru COVID-19

Subsidiara de biotehnologie a BAT, Kentucky Bioprocessing KBP) dezvolta un posibil vaccin pentru COVID-19, aflat in prezent in faza de testare pre-clinica, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )