Libnet.ro
UNICEF

20:00

Noua tableta Amazon Fire HD 10 ar putea fi cea mai buna la pretul ei

Playtech Playtech,
Noua tableta Amazon Fire HD 10 ar putea fi cea mai buna la pretul ei

Cei de la Amazon nu organizeaza conferinte precum Google sau Apple pentru a-si dezvalui noutatile, dar tableta Amazon Fire HD 10 merita toata atentia. intr-o perioada in care cei mai multi producatori importanti din tech nu mai fac investitii semnificative in tablete, americanii de la Amazon au lansat o varianta actualizata a tabletei lor de []. continuă pe Playtech

Rom Waste Solutions - cea mai mare si mai moderna statie de tratare si sortare automata a deseurilor municipale din Europa de Est

Bucurestiul are, incepand de astazi, cea mai mare si mai moderna statie de tratare si sortare automata a deseurilor municipale din Europa de Est. Investitia, care se ridica la 10 milioane de euro, v.

Monitorul Oficial al Romaniei in limba maghiara, cea mai costisitoare publicatie din lume

Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I Romania Hivatalos Kozlonye), in traducere, in limba maghiara, este, pe de o parte, publicatia cu cel mai mic tiraj pe editie si anual din Ro.

Avril Lavigne, celebritatea cea mai periculoasa de pe internet

Un studiu realizat de compania americana de software pentru securitate cibernetica McAfee a desemnat-o pe cantareata canadiana de pop-rock Avril Lavigne 32 de ani) drept cea mai periculoasa celebritate a anului 2017 din punct de vedere al riscurilor legate de cautarea numelui ei pe internet.

Cine este, in prezent, cea mai varstnica persoana din lume VIDEO

Japoneza Nabi Tajima, in varsta de 117 ani si 45 de zile, din insula Kikai, a fost recunoscuta luni drept cea mai varstnica femeie din lume, dupa ce vineri, decesul de vineri al jamaicanei Violet Brown, tot in varsta de 117 ani.

Concurs pentru cea mai mare lucrare murala din interiorul Cetatii Brasovului

Zidul Manastirii Franciscane va deveni o adevarata galerie de arta in aer liber. Va fi cea mai mare pictura murala din Brasov.

Stelian Tanase: Asistam la cea mai periculoasa amenintare pentruordinea constitutionala dupa1989, daca Dragomir nu minte. Coldea atenta la ea

Istoricul Stelian Tanase crede ca, daca, intr-adevar, dezvaluirile fostului ofiter SRI Daniel Dragomir sunt adevarate, asitam la cea mai periculoasa amenintare pentru ordinea constitutionala din Romania de dupa Revolutie.

Clipe de panica pentru Mihai Morar: Am tras cea mai mare speriatura ieri

Realizatorul Mihai Morar a povestit clipele de panica prin care a trecut in cursul zilei de duminica, dupa ce vremea a facut prapad in Vestul tarii. Am tras cea mai mare speriatura ieri.

Clipe de panica pentru Mihai Morar: Am tras cea mai mare sperietura

Realizatorul Mihai Morar a povestit clipele de panica prin care a trecut in cursul zilei de duminica, dupa ce vremea a facut prapad in Vestul tarii. Am tras cea mai mare sperietura ieri.

Faze tari: Mai multe texte scrise in limbi disparute au fost descoperite in cea mai veche biblioteca din lume; Politistii britanici au arestat o lebada. Infractiunea comisa de inaripata; Acte de bravura pe Crucea Caraiman

Cercetatorii au descoperit o exoplaneta extrem de stranie si intunecata. Un nou studiu a gasit ca cea mai mare parte din lumina care ajunge pe planeta nu este reflectata, facand ca gigantul gazos sa apara. China: Un templu budist de 2. 000 de tone a fost deplasat cu 30 de metri. Cladirea principala a unui templu budist cu o vechime de 135 de ani, aflat in Shanghai, a fost deplasata pe o distanta de 30 de metri pentru a.

Cine e si ce face toata ziua cea mai iN VARSTA persoana din lume (VIDEO)

Japoneza Nabi Tajima, avand varsta de 117 ani si 45 de zile, a fost recunoscuta luni cea mai varstnica femeie din lume, dupadecesul vineri al jamaicanei Violet Brown, tot in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )